| Unlucky a întrebat:

Ma cam enerveaza parintii, m-am saturat sa le dau mereu explicatii si sa le cer lor ajutorul cand am nevoie. Vreau sa fiu pe cont-propriu, dar pentru asta imi trebuie bani. Am 14 ani, sunt fata, aveti idei cum as putea face bani usor si repede la varsta asta? [ fara sa implice parintii ] Anyways, faza cu Avon sau Oriflame nu merge.

4 răspunsuri:
| Raizen69 a răspuns:

Chiar daca faci 16 ani nu te poti angaja fara acordul parintilor + nu ai cum sa scapi de parinti daca esti minor, daca anunta politia si te da disparuta nu poti sa iesi nici pe strada nici decum sa castigi bani.

| Rrallukka a răspuns:

Hey! Eu am cateva idei pentru tine:
- bunici tai te pot ajuta, adica ii ajuti la treaba si ei ii pot da niste bani.
-poti ajuta niste vecini la treaba( sa le plimbi cainele sau sa le faci cumparaturile) si astfel vei obtine niste bani

| SashaaD a răspuns:

Si eu am 14 ani si sunt tot fata si cunosc o prietena putin mai mica decat mine ( 9 luni ), care facea curat in fiecare zi ma rog avea si o casa mica doar cu doua apartamente, si sora ei mai mare de 20 de ani ii dadea 100 de lei pe luna, dar ea era si reprezentant AVON si + alocatia avea ceva bani... si stiu cum te simti pentru ca si eu simt acelasi lucru dar astept sa implinesc 16 ani ( mai am putin si fac 15 ) si poti sa te angajezi ma rog lucruri usoare dar castigi ceva... da ma rog altceva nu stiu, sper ca te-am ajutat cumva, macar putin

| alexoc012 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti la aceasta intrebare.De ce sunt nervoasa pe parintii mei? Si sa stii ca viata pe cont propriu nu ieste asa de usoara ca la prima vedere, si trebuie sa fi constienta ca vei intampina multe greutatii peste care uneori va trebuii sa treci singura asa ca cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine inainte de a lua orice decizie a si apropo un ultim lucru scrie pe un biletel si ia fraza asta cu tine poate te va inveseli {Enjoy every moment}