| IlEgAlShAdOw a întrebat:

Ma cam omoara curiozitateahee hee....intrebarea mea e pentru fete: Ce preferati blonzii sau brunetii?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| DDoctorita a răspuns:

Hmm, eu nu am zis literal ''Nu conteaza culoare parului''. happy Avand in vedere ca nu am ziso, o zic acum, NU CONTEAZA CULOAREA PARULUI!

Depinde de fata, de personalitatea ei si cat de serioasa e! Sa zicem ca intr-o lume virtuala toti suntem ''cool'' si ''wow'', asa cum zici tu in realitate lucrurile stau diferit, fiecare se multumeste cu ce are, sau cel putin ar trebui.

Eu stiu doar ca, daca iubitul meu ar fi roscat, nu las iubii nici mai mult nici mai putin daca ar fi brunet sau blond, pentru ca e iubitul meu cu un motiv, nu?

Si acum sa glumim putin, doar pentru ceva sau inventat vopselele de par, nulaughing?

4 răspunsuri:
| DDoctorita a răspuns:

Astea sunt lucruri superficiale! Si daca baiatul e castaniu? sau chel? sau roscat? Daca e brunet sau blond e mai cool, sau cumlaughing?

Repet, lucruri superficiale... happy
Cand te loveste iubirea nu stai sa mai gandesti ''Vai, dar asta e blond si mie imi plac bunetii'', ca exemplu. laughing =)

| IlEgAlShAdOw explică (pentru DDoctorita):

In aproape toate raspunsurile la intrebari de genu ziceti la fel ca"nu conteaza culoarea parului" da in viata reala e altfelwinking...contrazice-ma acum:->hee hee

| DDoctorita a răspuns (pentru IlEgAlShAdOw):

Hmm, eu nu am zis literal ''Nu conteaza culoare parului''. happy Avand in vedere ca nu am ziso, o zic acum, NU CONTEAZA CULOAREA PARULUI!

Depinde de fata, de personalitatea ei si cat de serioasa e! Sa zicem ca intr-o lume virtuala toti suntem ''cool'' si ''wow'', asa cum zici tu in realitate lucrurile stau diferit, fiecare se multumeste cu ce are, sau cel putin ar trebui.

Eu stiu doar ca, daca iubitul meu ar fi roscat, nu las iubii nici mai mult nici mai putin daca ar fi brunet sau blond, pentru ca e iubitul meu cu un motiv, nu?

Si acum sa glumim putin, doar pentru ceva sau inventat vopselele de par, nulaughing?

| loma a răspuns:

Bruneti cu ochii caprui

| LeFangirl a răspuns:

Brunetii cu ochi albastrii.love struck Dar albastri de gheata, nu inchisi.laughing