| carocarolina a întrebat:

Ma cert cu parintii mei intruna si as vrea sa plec de acasa, sa ma mut la prietenul meu(are 14 ani). Ma inteleg foarte bine cu tatal si mama lui, si ei sunt de acord cu aceasta mutare.Cum sa fac sa pot pleca de acasa, cu tot cu bagaj? sa le spun alor mei? eu stau cu bunicii, perintii mei sunt plecati in strainatate.si am 14 ani

Răspuns Câştigător
| ruxi a răspuns:

Daca parintii lui te vor du-te asa ai sa intelegi mai bine ce se intimpla la tine si ai sa -ti faci ordine in viata ta daca au placat in strainatate su facut-o pentru tine bafta

4 răspunsuri:
| GwenS a răspuns:

Nu cred ca e prea bine.deci stiu fff bine ce inseamna. e pur si simplu o cedare nervoase. ce ai nevoie e liniste...nu numai parintii tai sunt de vina ci si tu insa u ai motive -esti adolescenta si asa e in perioada asta.mai nimeni nu intelegstraight face. eu nu te sfatuiesc sa faci acea mutare.

| Deny93 a răspuns:

Esti sigura ca vrei sa faci asta! pai asa gandesti acum poate esti foarte nervoasta sh ai cedat presiunilor sh de aia vrei sa pleci, insa daca va veni o zi sh tu nu il vei mai place pe baiatul cu care esti sh vrei sa pleci de la el. adica crezi ca ai tai te vor mai primi dupa ce ai luat o decizia sa te muti, nu stiu asta o stii doar tu, eu zic ca cel mai bine ar fi sa te linistesti un pic sh as gandesti rational...nu cred ca e o idee buna sa pleci.Insa si eu ma certam cu mama sh tata sh cu toata fam,, dar peste timp vor inceta aceste certuri pentru ca vei creste sh vei fii capabila sa intelegi mai bine lucrurile. bafta:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca la 14 ani sunt de acord cu asta, ma lasi! minti cu nerusinare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine stai acasa cu familia ta daca pot te muti atuncia poti si sa stai acasa cu familia ta!