Gaseste o activitate care sa iti capteze atentia si sa uiti de tipu ala sau incearca sa iti faci knostinte noi daca n-ai cu cine iesi
Primul rand simte-te bine in pielea ta. Accepta-te asa cum esti tu! Dupa care nu mai fa chestii de genul sa te imbeti si sa lasi pe altul sa profite de tine. Ai demnitatea ta de fata in tine. Restul va fi ok.
In scoala pot fi ff multe activitati in care nu te-ai implicit. baga-te si sigur activitatile, oricare ar fi ele sunt facute si pentru alti doritori sa lege noi prietenii :p
bafta:*
Primul pas e sa realizezi importanta folosirii vocalei 'i' in scriere.
stabileste ce inseamna 'prieteni de gasca' pentru tine. ce valori morale vrei sa aiba noii tai prieteni? apoi ii cauti. la inceput printre amicii pe care ii cunosti deja. cine stie? apoi incerci sa-ti faci altii noi. hai ca n ue greu.
cat despre tipu ala... fi multumita ca te-ai simtit bine si ai grija sa nu se mai intample. el doar s-a distrat, deci nu-ti fa mari sperante.
Eu am ocupatie. fac chitara, dans, dar nu ma fac sa uit, in plus ca a trecut numai 4, 5 zile d l faza aia. dar mersi. o sa incerc sa uit
Plus ca 2 zile dupa, nu am putut manca aproape nimic si am slabyt 2 kile(ori de suparare ori ca tineam la el. nu stiu -gol in stomac)etc