MARIANAsa fii sanatoasa, sa înveti bine la scoala, sa nu uiti sa-ti asculti parintii. Cat despre cadoul din partea parintilor e in functie de cati bani au in buzunar, cred ca o rochie superba ar fi super, hei ce zici? La Multi Ani si numai zile senine.
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot binele din lume!
ce zici de niste bani pentru o vizita in mall...ee...hai k stiu ca zambesti si k iti lumineaza okisorii
Poi depinde de ceea ce iti doresti uh
eu una mi-asi dori niste banutzi pentru a mg la cumparaturi ...hainutze si diferite chesti
dar na depindesi de bugetul parintzilor tai
bafta si la multi ani :*
Hmmm...pai depinde ce-ti place tie. Dupa mine cadoul perfect ar :haine, haine, haine... Poti sa le sugerizi sa-ti cumpere un i-pod sau o bratara mai deosebita pe care o vrei de mult timp, un parfum, o geanta, o mini-vacanta... e alegerea ta.Cat despre faza cu 15 august comemorare a mortii bla bla bla.Lasa fata, de ce sa nu avem noi 2 zile de nume (pe mine ma cheama si marina)
Este o greseala si chiar o gafa sa serbezi pe 15 august, cand e o comemorare, ca si cum ai face show de ziua mortii mamei, Doamne fereste, ziua de sarbatoare cu bucurie este ziua de 8 septembrie.mai pune si intreaba un preot, mai uita-te in calendar ortodox.si daca parintii tai nu stiu, spune-le si lor.
▼florar a răspuns:
Este o greseala si chiar o gafa sa serbezi pe 15 august, cand e o comemorare, ca si cum ai face show de ziua mortii mamei, Doamne fereste, ziua de sarbatoare cu bucurie este ziua de 8 septembrie.mai pune si intreaba un preot, mai uita-te in calendar ortodox.si daca parintii tai nu stiu, spune-le si lor.
La ce se refera? Eu n`am inteles...sincer nu ma prea pricep la sarbatori.imi explicati si mie?[-o<
anonim_4396 întreabă: