Intrebarea ta nu este completa, nu spui varsta. In functie de aceasta, daca ai depasit 14 ani, iti sugerez sa cauti ceva de lucru pentru puterile tale si ai sa castigi banii necesari pentru nevoile expuse.
Heyy vreau sa iti spun ca si eu sunt exact in aceeasi situatie. Mamei mele i se scade din salariu, iar la banca platim 15 milioane pe luna, cel putin pentru. 2 ani.
Toate colegele mele isi permit sa-si ia haine de firma, de la magazine de fite si in fiecare zi ele vin cu lucruri noi. Cateodata e suparator, pentru ca zi de zi ma uit in sifonier si habar n-am in ce sa ma imbrac Unele lucruri chiar nu-mi mai plac.
Incerc sa trec peste asta, pentru ca stiu ca daca invat o sa ajung ceva si voi avea banii mei. O sa plec intr-o alta tara in care sa nu fie asa "mizerie" ca in Romania, unde in ultimul timp pare o dezordine totala.
Lasa-mi id tau la mesaje si vorbim pe mess.
Asemenea si eu, dar stii cum e: ce-i pe mine da-n valiza... Uite ca acum vine vara te poti angaja undeva la sucuri, inghetata, chestii de genul. Si asa cu banii stransi iti poti permite si tu hainute mai dragute. Pup.
Criza, necazurile, sunt motivatii excelente pentru a te determina sa inveti, sa te maturizezi si sa evoluezi in mare viteza.
Strange din dinti, pregateste-te tot mai mult si daca tara ta nu-ti va oferi conditiile materiale visate, pleaca intr-o alta tara unde oamenii de valoare sunt apreciati.
Viziteaza: www.tineri-fericiti.ro
SmileyyXD întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: