Ciao,stiu cum te simti si eu am trecut prin asta si inca am probleme cu cosurile si cu corpul,am si eu multe defecte dar nu ma mai deranjeaza,asa trebuie sa fiu si sunt multi oameni care ma accepta asa cum sunt si sunt fericita si tot asaa e si la tine, trebuie sa crezi in tine si in prieteni tai care sunt sifgura ca te sustin si au o alta parere despre tine-o parere foarte buna ai si calitati nu numai defecte, gandeste-te numai la calitatile tale si fi fericita si frumoasa...cosurile nu sunt o problema-este semn ca cresti si te dezvolti dupa un timp vor disparea si nu o sa ai nici un cos pe fata...succes esti frumoasa si fii fericita ciao
In primul rand ti-ai pierdut increderea in tine, din cauza asa-ziselor defecte. ( la mine defectele sunt calitati, pe care nimeni nu le mai are =]]]. Facusem si o postare pe blog cu chestia asta, parca. )
Cunosc persoane scunde de inaltime si adorate de toata lumea.Pur si simplu prin caracterul lor, fiindca fac din 'scundizitate' ( imi place sa inventez cuvinte , vrei si tuu? ) ceva dragut.Gen: Si daca sunt mica ce?! Crezi ca nu pot sa te bat?! sau Am 1.59, ti se pare ca sunt pitica =]]?! Zi da si-ti rup picioarele etc etc.
In al doi-lea rand iti dau un sfat pentru cosuri ( daca vrei sa tii cont de el, bine daca nu. ) : deci spala-te pe fata bine in fiecare dimineata si de cate ori faci dus.( cu sapun,ca sa iei impuritatile mai bine). Prinde-ti parul, fiindca si el contribuie atunci cand iti apar cosuri( e murdar, plin de impuritati, blabla) si stai cu capul la soare sa ti le usuce. Functioneaza, si iti tragi si un bronz frumos.
SI AI INCREDERE IN TINE SI CONSIDERA-TE FRUMOASA.SUBCONSTIENTUL TAU VA FACE ASA CUM VREI TU ( vba lu' pinkkkks )!
No0Na0Me întreabă: