Asa si eu! De multe ori am obiceiul sa spun ca vai sunt o urata ca sunt o prostutza ca nu sunt in stare de nimic pentru ca stiu ca se poate mai mult si ca e loc de mai bine.Prietenii in mod normal nu spun ca arati bine doar de dragul de a te simti in largul tau.E normal fiind adolescenta sa te uiti in jurul tau si sa vezi fete mai mult sau mai putin frumoase.Gandeste-te ca ai timp sa te mai schimbi si poti deveni una dintre cele mai superbe femei ale lumii.Si eu am momente in care ma simt oribil de felul cum arat insa uneori ma uit in oglinda si observ cate un lucru care poate sa imi placa,ex:ochi,machiaj,cum sta o bluza, cum sta o pereche de blugi, etc.De ce nu incerci si tu sa nu te mai gandesti la fizic? Apreciaza ceea ce ai, lasa-i pe ceilalti sa te admire. Daca acest lucru ti-l spune prietenii asta nu inseamna co fac de dragul de a ramane prieteni ci si pentru ca probabil asa si este.In timp te vei schimba mult mai mult si ai sa vezi cum o sa iti amintesti de aceste momente si ai sa razi.Trebuie doar sa ai incredere in persoana ta si sa te multumesti cu felul tau de a fi,cu frumusetea carea ti-a dat-o Dumnezeu si cu persoana care esti.Un prieten mi-a spus niste cuvinte pe care ti le voi spune si tie:''Femeia este cel mai pur lucru de pe Pamant, cea mai inocenta, sufletista si iubitoare.Este ca o carte ce te poate invata dincolo de aparente, dincolo de aspectul fizic, dincolo de probleme si suferinta.Ea te poate face sa descoperi adevaratul eu din tine'' Ceva de genul.am mai completat si eu.Deci,inainte de a fi pesimiste noi,femeile si suparate pentru ceea ce suntem,hai sa ne simtim mandre ca suntem femei,ca suntem asa cum suntem,bune, rele, dar noi suntem cel mai frumos lucru care a existat vreodata si fata de care sexul masculin nu-l va putea intrece niciodata
Pai tu nu te uiti in oglinda? Uita-te si apoi trage concluzia, de unde sa stim noi cum arati?
Daca nu te accepti asa cum esti nimeni nu o sa o faca! nu trebuie sa te subestimezi! frumusetea sta in suflet nu in chip!
Buna. Hei si eu sunt exact in aceeasi situatie ca tine,deci stiu foarte bine sentimenutul. Nu am sa iti dau sfaturi gen "Interiorul conteaza sau orice om e frumos in felul lui " pentru ca stiu ca nu te ajuta, nici pe mine nu m`a ajutat. De problema asta cred ca nu prea poti scapa, nici eu nu am scapat dar m`am incurajat spunand ca suntem asa cum ne-a lasat Dumnezeu si ca nu e corect sa criticam o creatie de a lui.asa cred. Incearca sa eviti oglinda stiu ca iti indisplace lucrul asta dar nu`i asa ca atunci cand stai foarte mult sa te privsti iti cauti toate defectele,ei bine stai in oglinda doar pentru strictul necesar.Iar prietenii tai nu iti zic ca esti frumoasa numai pentru ca esti prietena lor,dar gandeste`te un prieten niciodata nu iti va spune ca esti urata si nu neaparat pentru ca nu esti ci si pentru faptul ca ei te cunosc in interior, iar atunci cand cunosti pe cineva in interior nu mai judeci aspectul fizic, pentru ei esti cea mai frumoasa oricum in al 2 lea rand ei s`au obisnuit cu tine asa cum esti si nu fac diferenta intre urat si frumos. oricum stiu ca nu prea te ajuta ceea ce ti-am zis dar chestia cu prietenii este adevarata in totalitate sunt foarte sigura! :* Succes.
Hmm...Pai incearca sa gandesti mai pozitivvPoate ca nu sunt in masura sa iti dau sfaturi deoarece nu cunosc f bine sentimentul, insa cunosc persoane cu aceasta probleme.Incearca sa te faci frumoasa:ingrijestete,imbracatea dragut(si haine il face pe om), machij, incearca sa-ti asezi parul.nu stiu ce sa zic.