| Rebe97 a întrebat:

Ma cred urata si proasta! Ce sa fac ca sa am mai multa incredere si stima fata de mine insami!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Complexul tau ar putea sa vina din lipsa de socializare, faptul ca poate stai intre prieteni care de obicei flutura ori isi permit sa cheltuiasca bani pe aproape orice.
De asemenea depinde cat de multe ceri de la viata, poate speri la faima, popularitate si in ideea ca nu ai ajuns te face sa crezi ca fizicul tau este vinovat.
Vezi tu, pana si cel mai urat om din lume care din greseala s-a ars pe fata cu un acid ramanand mutilat pe viata s-a insurat, apoi ia seama ca asa ai fost lasata de El, multumeste ca nu ai un handicap fizic ori psihic, ai mai multa incredere in tine, nimeni nu este mai presus stiind ca pana la urma toti suntem datori in fata mortii.

5 răspunsuri:
| Phantasmagoria a răspuns:

Gandeste-te ca nimeni nu e perfect, dar daca tu esti cea din avatar,iti zic eu ca nu esti urata. Gandeste-te ca sunt altele care au multe cosuri, au buze mari, ochi mici si nas stramb si par rar si sunt grase sau prea slabe...In fine, daca nu iti place cum esti ai 2 solutii: ori accepti asta, ori te schimbi. Naturala nici mie nu imi place cum arat, dar fac astfel incat sa acopar defectele.

Cat despre prostie...tot omu e prost ca asa is oamenii. Nimeni nu e chiar cel mai inteligent. Tu invata cat de bine poti la scoala si nu te forta sa fii matura. Va veni momentul cand te vei maturiza singura.

:*:*

| RoxiiSiAtat a răspuns:

In primul rand, ca sa nu mai fi proasta ar trebui sa te mai uiti pe o carte de gramatica.
insumi - pentru baiat
insami - pentru fata
Cu uratenia n`avem ce face. Poate asa te vezi tu, dar ceilalti au o parere total opusa. Incearca sa nu`ti mai pese atat de mult de parerile celorlalti. Fa ce crezi tu ca trebuie sa faci. Nu trebuie sa fii complexata.

| Iulian94 a răspuns:

Din cate vad nu esti urata :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti urata fata de ce am vazut pana acu.

proasta nu stiu daca esti nu te cunosc.

| zuzi_5245 a răspuns:

Nu esti nici urata nici proasta trebuie sa te machezi cu rimel si cu tus si cu bretonul in sus cu fixativ si sa vezi ce comentarii frumoase o sa priemesti