Uite, trebuie sa intelegi ca mama ta te iubeste foarte mult si de aceea e asa protectiva, asculta ce spune ea pentru ca ea mereu iti spune binele, si ai rabdare cu ea daca e de o varsta mai inaintata sau daca pune mai multe intrebari, vrea doar sa stie totul despre tine
Nici macar nu ma lasa pana la magazinul cu 10 kilometrii de casa deci simt ca ma sufoc un sfat de incurajare e bine venit pentru funda
Nu am putut sa citesc tot ca m-a luat durerea de cap..invata sa scrii in primul rand si fa temele alea de vacanta!
108 de exercitii intr-o zi! fale tu si invata si tu sa scrii ca esti varza acra
N-are nicio legatura ca ai facut exercitii.
De ce nu am facut 50 exerciti cu tto cu cele de azi
La început chiar nu voiam să citesc această povestioară a vieții tale, dar am spus să îți dau o șansă.
Nu ar trebui să ai dubii că mama ta nu te-ai iubi, te iubești sigur. Poate doar uneori e prea exigentă, vrea să fii în siguranță și nu îți oferă suficientă libertate. Nu te simți neconfortabil, nu are rost!
Știu că îți este greu să îi explici că nu mai este la fel ca atunci când era ea adolescentă, dar poți încerca să-i spui faptul că ar trebui să aibă mai multă încredere în tine.
Demonstrează-i asta și iubește-o. Iartă-i greșelile, și nu-i purta pică pentru asta.
Eu am prins o frica de ea exagerata! numai pot sa-i zic nici ca vreau sa cumpar 1 kilogram de cartofi de la piata ca iar zbiara dexemplu uite inca ce a mai facut intr-o zi : eu: mama ma duc la piata
ea: hai ca vin si eu
si asta a fost convorbirea si sa stii si tu ca le da mereu dreptate celor ce nu ma suporta dexemplu cand aveam 13 ani am luat un 10 si un 9 si vine ea eu mancam si vine si zice: aia a luat 2 de 10 in timp ce mancam si am plans intr-un colt la 14 ani zbiera la mine pana plangeam si de la 14 ani pana la 18 nu am voie sa ma descarc cu nimic sper ca ai inteles
Ai 18 ani. Dacă consideri că nu mai este locul tău acolo, poți pleca.
Încearcă să faci ceva cu viața ta. Scapă de limite, că acestea sunt doar în capul tău.
Ia-ți un apartament, muncește pentru banii tăi, mergi la o facultate.
Întâlnește oameni noi. Fii prietenoasă.
Dacă chiar nu reușești să te înțelegi cu mama ta, pleacă.
Logic.daca ai 13 14 ani imi dau seama ca face asa dar daca esti din 79 atunci serios nu stiu ce sa zic
Am 18 ani da un sfat macar nu te rade
omg ai 18 ani si face asa cu tine? :O e foarte protectoare bucurate :* altele isi lasa copii la 12 ani sa fumeze si sa beie si sa faca detoate
Am 19 ani
Waw! Povestea vietii tale m-a surprins, mama ta e prea protectoare cu tine, ea vrea sa fie prezenta mereu in viata ta chiar daca nu ti-o spune ea simte ca te pierde, si se lupta sa nu se intample asta! Poate te-ai distantat de ea prea mult, incearca sa te apropii de ea iar, imbratiseaz-o, spune-i ca o iubesti cat mai ai timp! Eu nu o mai am pe mama de 6 luni si as da orice sa o am inapoi