| Nutemaiholbadarling a întrebat:

Ma doare destul de tare maxilarul cand deschid gura...de cand am fost la strand nu mai pot sa deschid bine gura.Si imi e foarte frica sa merg la medic pentru ca cineva X mi-a zis ca m-ar putea duce la spital.este posibil dau doar vrea sa ma sperie.Si ce pot sa fac sa nu ma mai doara asa de tare sau deloc maxilarul va rog ajutati-ma abia mai pot manca... fundita

5 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Nu te speria aiurea.Ai tras curent, atat.Trust me happy

| louise a răspuns:

Stai linistit/a si nu te mai forta. pune`ti un fular la gat si stai cu el. nu te mai duce la strand o perioada si ai grija sa nu stai in curent. fundita?

| mgtow a răspuns:

La medic trebuie sa mergi daca nu vrei sa ajungi sa mananci mancare lichida tragand din pai, posibil sa se fi dislocat mandibula putin si iti vor pune un aparat care iti vede pozitia mandibulei si iti vor pune maxilarul la loc fara probleme, parintii tai vor da spaga ca sa te trateze bine stai linistit.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la un consult O.R.L. și nu mai sta cu durerea!
Pa, pa.

| New_Luc_1995 a răspuns:

Si pe mine ma doare maxilarul in partea dreapta.da pe mine ma doare osul aproape de tanpla nu stiu ce sa facem, eu dau cu o crema de dureri... daca te mai doare e o sticluta la farmacie ( alifie chinezeasca -lichida )
e super buna pentru orice lovitura happy bafta