| ralucaralu a întrebat:

Ma dor ochii si capul daca stau la televizor mai mult. Oare am nevoie de ochelari? Daca da, de purtat mereu sau doar la citit, tv?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Daca avem o lumina difuza in camera ar fi mai bine sau o veioza in spatele ecranului la laptop, calculator sau tv e mai eficacetongue
auzisem si ca lumina naturala nu trebuie sa pice direct, ci din lateral cum privesti la ecran.
Eu incerc sa stau la distanta cand ma uit la un film via pc, la tv...
probabil se va rezolva chestia asta daca stai mai departe si nu mai stai mult ori la tv ori la pc... laptop...
Medicii recomanda sa luam privirea din monitor din 5 in 5 minute. Se pare ca aceasta metoda simpla are un efect relexant asupra structurilor oculare, diminueaza starea de rau si amana degradarea.
Foarte utile pentru ochii uscati sunt lacrimile de crocodil, adica cele artificiale.costa in jur de 30RON intrebati pe la optica. daca nu taiati ceapa prin bucatarie, hehetongue
Mariti marimea fonturilor si indepartati-va de ecran mai mult de 40cm... spre 80 e ideal zic medicii.
OCHII sunt oglinda sufletului. Aveti grija de ei!love struck

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se poate sa ai nevoie de ochelari. Exact de care, numai medicul oftalmolog iti poate spune. Du-te la medic cat mai repede.

mira
| mira a răspuns:

Ai nevoie de un consult oftalmologic.

| Bogdana a răspuns:

Permanent pentru ca vederea sa se poata corecta, dar cum eu nu sunt medic, iti recomand sa-i faci o vizita.

| andytza a răspuns:

In primul rand ar trebui sa mai raresti statul asta la televizor si PC.Nu e un lucru tocmai placut sa porti ochelari si daca poti sa eviti, nu-nteleg de ce n-o faci.Stai linistita, ce vezi la TV, vezi si in viata reala, pe strada, la scoala, la magazin etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna happy
Cel mai bine ar fi sa mergi la un control optic, doar un doctor iti poate da un raspuns bine definit.
Desi e un lucru normal pentru organismul uman ce este prea mult strica. Daca mai sta mult, sau exagerez iti poti pierde cu timpul din vedere si vei avea nevoie de ochelari.

Depinde de cat de grava este starea vederii. Daca nu porti ochelari in timpul in care iti este recomandat, este posibil sa trebuiasca sa porti toata viata.happy

Si eu s-ar putea sa am nevoie sad. insa mult succes kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la medic si fa un control! Cel mai bine! Nu tot sta pe net ca nu o sa iti teaca!

| Andrei_6051 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de durerile de ochi si cap si sa nu porti ochelari vezi aici www.renuntalaochelari.com