| diu a întrebat:

Ma duc saptamana viitoare in italia.:-s.Problema e ca am mai fost si e cam plictiseala. Dar marea e la 2 pasi.si ma duc cu tata.nu cu prieteni si nu prea stiu ce sa fac.cum sa ma distrez si singura.Idei; Fundaaaa!tongue

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Iti poti face prieteni si acolo, pe plaja.

| AprilSundayMorning a răspuns:

Stai la plaja sa te bronzezi, citeste o carte toti avem nevoie de un pic de timp pentru noiwinking

| AnonymousMm a răspuns:

Incearca sa iti faci noi prieteni.sau citeste o carte.bronzeaza-tesmugsmugmergi la cumparaturiwinking

| Miu_6243 a răspuns:

Plimbate si fa poze, du-te la cumparaturi, viziteaza ceva,

daca marea e aproape cu atat mai bine. Poti face o gramada de lucruri.Bafta :*

| andrutza_3684 a răspuns:

Poti sa faci scufundari sa stai la plaja daca tatal tau vine cu tine puteti sa va jucati ceva distractiv impreuna sau sa mai mergeti la o terasa, du-te pe faleză poti face mult mai multe lucruri de atat pup

| cristinuza a răspuns:

Pai fa si tu sporturi cu ar fi scufundari fa o colectie de scoici, fa activitati impreuna cu tatal tau jucati niste jocuri, du-te la cumparaturi, roagal pe tatal tau sa te duca in parc de distracti daca ai prin zona in care te duci, plimbate si viziteaza locuri din italia sunt multe lucruri pe care le poti face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in italia basta sa esi mereu cu prieteni afara sau sa esi cu prietenul sau daca nu ai fa-ti unul si esi tot timpul afara si chir daca ai iubitul in rom fa tot posibilul si stai afara

| dragutzzaa a răspuns:

Iooi love struck... si eu ma duch saptamana viitoare in Italia laughing. si mdah, si eu am aceeasi problema... GOD cateodata e atat de greu sa mergi doar cu parintsii straight face