| Maria_3931 a întrebat:

Ma enerveaya o fata de la scoala o sa va enumer cum e ea si cum arata...materealista,piticanie,imbracaminte de firm si se da si mare ca ea isi ia de la zara, unghii mari, un caracter de nu am vayut niciodata, telefoane draci laci, preferata profilor, ia numai 10 mancauar mama, chiar daca nu merita ce sa mai yic copilul perfect sau de aur ce yice+ti cum sa fac sa o fac sa pice...nu raspundeti ca sa o las in pace sau sa nu o bagin seama ce sa fac

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

In primul rand am sa-ti scriu enuntul intrebarii tale corect, pentru a invata cum se scrie, si asta nu ca sa te jignesc. Dar cred ca normal ar fi trebuit sa stii sa scrii corect gramatical si ortografic, precum si compozitia. Asa ca, iata:
La scoala ma enerveaza o fata, care se da mare cum arata. Este o materialista, mica de statura, care se imbraca cu haine de la firma "Zara", are telefoane de fite, unghii mari si un caracter pe care nu l-am mai intalnit vreodata. Ea este preferata profilor, ia numai note de 10, chiar daca nu merita. Pare copilul perfect sau de aur...
Cum sa fac s-o descompir ca nu este asa in realitate! Ce sa fac?

Acum am sa-ti scriu greselile gramaticale:o sa, enumar, Zara, manca-o-ar, ziceti...virgule,puncte.
Invatati copii sa scrieti corect, pentru ca este cartea voastra de vizita felul cum va exprimati si scrieti.

Referitor la intrebarea ta...cred ca esti putin malitioasa/rautacioasa. Treaba ei cu ce se-mbraca, cat de lungi are unghiile sau ce telefoane are. Daca intr-adevar nu ia note pe drept, asta este o problema si o poti discuta cu dirigintele/a la scoala. Daca cineva nu-ti place, nu trebuie decat sa-l ignori, atat!

22 răspunsuri:
| User a răspuns:

Pai cum adica "sa pice"? Sa pice de la balcon? Sa pice pe gheata? Sa ii pui tu piedica si sa pice? laughing

| l0rre a răspuns:

Deci u vrei sa ii faci ceva. pooi iate de ea... fai un lucru...care sa o puna pe ganduri.sa nu mai creada ca ea e cea mai mare din parkarehappy

| Silvia a răspuns:

Ce ganduri maleficedevil. N-ai ce sa faci.Vezi-ti de treaba ta.

| Daniutza a răspuns:

Fa-o piftie!laughing

| Denny a răspuns:

Fato, aici pute a invidie! Si eu sunt o fata de 10, si de mine se iau,, altele" desi nu am imbracaminte de firma sau alte chestii din astea. Invata pentru a fi mai buna decat ea si atuci ea,, o sa pice" de nervihee hee

| DeNyyy a răspuns:

Eu am una in clasa care zice la toata clasa. depinde de cine vrea sa se ia zice cica:eee na eu sunt mai diferita nu ca voi!
si azi s-a luat de mine. si ii zic eu :da intr-adevar esti mai diferita la minte(ma intelegi cred) decat mine...si decat noi toti din clasa. stii cum am lasat-o. fara cuvinte si s-a mai si inrosit la fata. prinde si tu un moment cand sa o superi si sa o lasi fara cuvinte (succes)

Răspuns utilizator avertizat
| JLBKO a răspuns:

Da ce ai cu ea? ti-a facut ceva personal?

| Amrita a răspuns:

Atata timp cat nu ti-a facut ceva chiar nu vad unde e problema. Ca e mai buna ca tine? Pai se vede, dupa cum ai scris enuntul intrebarii.Nu vad de ce sa-i faci rau acestei fete. Bravo ei ca stie sa se imparta sa fie si draguta, si buna la invatat. Serios, nu o lua in nume de rau dar maturizeaza-te!

| Elena1234456 a răspuns:

Pune-i laxativ in sticla cu sucwinking.

| madalicious a răspuns:

Bun.In primul rand invata sa scrii corect! In al doilea rand, aici cum a zis si Denny pute clar a invidie! Daca vrei s-o intreci invata mai bine ca ea, si imbraca-te si u de firma, nu te lasa mai prejos. In al treilea rand e treaba ei daca e materialista si are unghii mari. Poti fi ca ea si poti avea si unghiile mari. Ce vreau sa zic este : fa-i in ciuda fiind mai buna ca ea, injoseste-o, fa-o de ras, si arata-i ca esti mai buna decat ea, iar ea este un nimic.
Bafta.

| juniper a răspuns:

Incearca sa-i gasesti sensibilitatea asa cum a facut @deny.

| NuConteazăCine a răspuns:

Vrei s-o faci sa pice? rolling on the floor Daca ea este preferata profilor (si are numai 10), nu prea are legatura cu faptul ca are unghii mari sau ce-ai mai zis tu... Desigur ea pare foarte laudaroasa si materialista (cum spui tu) pentru ca (probabil) asa a fost obisnuita de familie. Tu pari invidioasa laughing (asta => din faptul ca spui ca este "piticanie") Inaltimea nu are nicio legatura cu caracterul! Daca pur si simplu te enerveaza persoana ei, atunci evit-o (sunteti simple colege de scoala si atat!)

| deejayra a răspuns:

Learn the f*cking romanian

| NoName1234 a răspuns:

Pai iate de ea, si roagale pe prietenele tale sa vina cu tine, asta ca sa ii dai o lectie sa nu se mai dea mare, dar sa nu ajungi prea departe happy

| Razvan a răspuns:

Si ce vrei sa iti zicem? Sa te o iei de mot si sa o inveti ce e respectul? Draga mea daca lucrurile ar sta atat de simplu ar fi perfect, crede-ma.Insa aici e cazul sa aplici indiferenta. Cea mai buna.Nu te bagi in conflicte, nu te suporta, nu o suporti.Ecuatia e simpla.
Sau nu le vazusi pe alea de 15 ani care s-au batut pentru un baiat la stirile de la 5?
Nu m-au chemat arbitru, ale naibii de fetelaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

laughing Atata timp cat nu ti-a facut nimic dao doamne iarta-ma...laughing

| Bacemi a răspuns:

Pe tine te deranjeaza felul ei de a fi. Te inteleg ca nu iti place dar asta nu inseamna ca trebuie sa o blamezi pentru orice. Poate chiar merita uneori notele acelea. Incearca pur si simplu sa o suporti. Daca vezi ca ea primeste avantaje poti sa iei atitudine. Dar nu fa asta doar datorita invidiei.

| alinuttttzzzaaa a răspuns:

Si eu cunosk de astea crede-ma exact la fel si le urasc mult sincer x-
)

| kryss_1640 a răspuns:

Of, invidia asta. Si eu sunt mai rautacios din fire si in semul2 o sa imi infund colegul de banca pentru ca ia note de zece pentru ca are pile si copiaza in draci. Daca vrei sa o infunzi imprieteneste-te cu ea si stoarce tot ce poti, apoi arunc-o la gunoi si la propriu si la figurat

| ZambescSiGata a răspuns:

In primul rand frumos ar fi sa nu ne lom de felul in care altul arata, sau cum se imbraca.Nu trebuie neaparat sa te razbuni pe ea sa pice sau alte chestii. Cel mai normal ar fi sa o lasi in pace si sa te pui pe invatat. Dupa ce o sa ai si tu note de 9 si 10 profesorii or sa iti acorde si tie atentie.Asemenea cazuri se intalnesc peste tot!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci te enerveaza o fata asa si pr mine da cand vad asta ma pun pe invatat si si ei ii pregatesc o intalnire cu cineva si cand merge la scoala vine obosita si cand profesori o intreaba despre lecti ia nu stie iar atunci i pune un 2.Acesta a fost sfatul meu eu asa fac