| Maria_3931 a întrebat:

Ma enerveaza acel sentiment(nu pot sa il exprim in cuvinte, deoarece nu stiu cuvinte asa de mari)Cand acel baiat trece pe langa tine si simti ca... te place(cred)si ca vrea sa-ti vorbeasca dar nu spune nimic ci se uita lungg la tine si vrea ca tu sa-l saluti altfel nu spune nimic(atunci cand sunt singura ma intreba "ce fac"?, dar atunci cund sunt cu mai multe persoane nheeaaa...)
Nu pot sa spun ca eu il salut, dar cand il vad asa mai bine il ocolesc...

5 răspunsuri:
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Asa si? sa scapi de el sau ce? de ce nu pui si intrebarea?big grin du-te la el si zi "buna" mai vb cu el si o sa vezi daca te place.

| Razvan a răspuns:

Destul de justificata teama lui.Cand esti cu un grup de persoane, si tu joci rolul tipului/tipei noi esti analizat la sange.Si nu e chiar atat de placutno talkingCel mai bine ar fi sa va intalniti numai voi doi din "coincidenta" si sa vedeti cum sta treabatongue

| ionutzel04 a răspuns:

Cum zice si onutzu intalnitiva din "coincidenta" si discutati mai mult(il mai descosi, adica afli mai multe informatii de la el si poate se da de gol ca te place) si cand sa mergeti acasa asa subtil ii dai un pupic (la toti le place) numai ai grija sa nu fie unul dinasta care sa umble dupa mai multe, daca il cunosti atunci sfatul meu sper sa iti fie de folos

| zamolczezingri31 a răspuns:

Maria! Orice barbat care te analizeaza te place.Numai ca exista mai multe feluri de placut: 1-placere sexuala; 2- placere trupeasca; 3-placere spirituala; 4-placere sufleteasca; 5-placere intelectuala; 6- placere compatibila si 7- placere instinctuala.Barbatul care te place din toate aceste puncte de vedere nu are curajul sa te abordeze, din cauza ca ii este frica sa nu il refuzi, sa nu faci "misto" de el, din teama de a nu fi ridicol, etc.Sunt foarte rari acesti barbati si daca reusesti sa "pui" mana pe un asemenea individ, te sfatuiesc sa nu il scapi pentru ca vei regreta toata viata, gandindu-te mereu si mereu ce ar fi fost daca? Dar cum voi fetele sunteti mereu ca in vechiul proverb:"Unde-i bine nu-i de mine, unde-i rau ...hop si eu", ii cam ocoliti pe barbatii acestia rari si ii "cautati " numai pe aceia care va nenorocesc pe viata( cu batai, chinuri, suferinte, uneori acceptand sa fiti vandute pe bani grei pentru ca ti se spune:"X este prietenul meu cel mai buni si noi ne impartim totul asa ca daca intr-adevar ma iubesti cu adevarat arata-mi asta culcandu-te cu el". iar voi "puneti botul" la vrajeala lor de doi bani fara un sfant si va culcati cu X sau cu Y ori cu Z. Iar dupa ce ati facut si pasul acesta, numai din dorinta de a-i dovedi respectivului cat de mult il iubiti, acesta va ia la palme si la suturi si va alunga ca pe o otreapa oarecare, motivand ca l-ai inselat. Daca ii ripostati ca el ti-a cerut aceasta ca drept dovada de iubire, el iti replica ca: " Da ce, tu faci tot ce spun eu la betie? Si normal ca toata lumea ii da lui dreptate, iar voi deveniti oile negre ale societatii si chiar va apucati sa practicati prostitutia doar ca sa va razbunati pe acel individ hidos care v-a nenorocit. Asa ca sfatul meu este sa intri in vorba cu individul ca sa iti dai seama daca te place din toate punctele de vedere, nu numai din instinct animalico-sexual. s-ar putea ca el sa fie cu mult mai in varsta ca tine sau chiar mai mic.Afla ca nu conteaza diferenta de varsta sau saracie ori alta diferenta, ci conteaza ca TU care ai un instinct dezvoltat sa ai toate simturile interioare treze in momentul cand il abordezi(la inceput printr-un zambet, apoi cu o vorba despre orice altceva numai despre voi doi nu, iar intr-un final spunandu-i verde in fata ca si tu il placi.Nu te baza numai pe noroc, ci ai incredere totala in fortele tale interioare ca vei castiga "aceasta ruleta ruseasca". Succes!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ori face unul din voi un pas, ori nu. Daca e timid, lasa retinerile si ia initiativa, sau uita de el.