El ori nu sesiseaza ca pe tine te deranjeaza ca o aduci in discutie ori o face intentionat, ca sa te faca geloasa.
Ceea ce observ la felul cum o descri pe acea tipa, e un fel de sentiment de superioritate al tau fata de ea. Ok, nu e cea mai sfanta persoana, dar si tu te cobori la un nivel jos daca te exprimi asa despre ea.
Discuta cu iubitul tau si aduce-i la cunostinta faptul ca individa asta apartine trecutului si ca e deranjant pentru tine ca el sa o aduca mereu in discutie. Trebuie sa inceteze cu asta daca are respect pentru tine.
Ma exprim asa deoarece ea chiar asa este se da la baietii cu iubite si ba mai mult imi e frica de ea ca nu stiu ce poate alege iubitul meu. Poate oricand sa ii dea fata respectiva mesaj si eu sa dispar din peisaj ii sucește mințile fata aia
Acu ce sa iti zicem, da sincer, daca inca o mai aduce in discutie clar nu e uitata.
Buna.De ce o mai aduce in discutie in fata ta? Daca face asta sa te enerveze, e lipsa de respect. Faptul ca mai si descrie cum e imbracata nu e ok.
Intrebarea ta lasa un gust amar.
Clasicul "actuala care o face panarama pe fosta".
Nu ca el ar fi mai breaz, (daca o injura si e fixat in trecut), sau ca fosta ar fi neaparat vreo poama aleasa. Dar un om matur si sanatos din punct de vedere emotional, odata ce a incheiat un capitol din viata lui nu simte nevoia sa arunce cu mizerie. Trece peste si atat. Isi vede de viata.
Spargeti si seminte cand dezbateti subiectul in loc sa discutati despre voi si viitorul vostru? Intrebarea toata si situatia descrisa e doar can-can. Va meritati unul pe altul. Toti 3.
Și chiar trebuie să te compari cu fosta?
Dacă te place cu adevărat iubitul tău, nu o să te lase pentru aceasta.
Pe lângă acest aspect, cum de ii permiți să aducă subiectul cu fosta în discuție de câte ori are ocazia?
Simplu, ii spui ca îți strica tot cheful și că nu te intereseaza de relațiile lui trecute.
În caz de nu ține cont de asta = despărțire, lipsa de respect din partea lui pentru tine.
Și da " wow ce mișto ca o înjură nu o place" asta poate gândești, dar nu.
Uneori acestea pot sa fie și frustrările acestuia și nu poate determina ca a trecut peste din moment ce o pomenește în prezenta ta.
anonim_4396 întreabă: