Cel mai bine ar fi să o eviţi, căci nu o mai poţi schimba pe ea la vârsta asta.Probabil că s-a săturat şi îşi varsă nervii pe tine. Discută totuşi cu părinţii tăi şi spune-le cum se poartă cu tine.În general unii bătrâni sunt obişnuiţi ca pe timpuri şi sunt cam zgârciţi când vine vorba să dea ce-i bun alor casei; ei gândesc că trebuie să arate lumii că au ce-i mai bun, ca în cazul tău cu gogoşile:ţi le-a dat pe cele arse. Poţi totuşi încerca să îi vorbeşti frumos la bunica ta şi să încerci să afli de ce se poartă aşa.
Mai bine evit-o. Asa scapi de toate problemele. Daca va vedea k nu ii mai vb isi va da seama cum sa comortat cu tine si o sa incerce sa se schimbe.Dar si tu ar trebui sa o intelegi pe ea in unele probleme k este la o varsta in care ar trebui sa fie mai linistita.Pa-pa
Sincer? fa urat cu ea,si eu am facut asta cu bunicamea,tot ma enerva,tot imi strica ca imi da bani,eram putin baut,cand am dat un pumn in usa, a inceput sa planga, deh eram pilit.
Mai ma supara uneori, insa eu eu tai scurt, ori ca mine ori sa isi vada de viata ei