anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma enerveaza mult o noua colega de clas, mereu se amesteca in treburile mele si o face pe desteapta, fapt ce ma erita. eu incerc sa nu ma enervez insa nu stiu cit am sa mai pot rabda. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Buna!
Cea mai eficienta solutie in cazul asta este ignoranta. De cate ori o vezi ca are momente din astea, ignor-o, pentru ca atata timp cat ii vei acorda prea multa atentie si ii vei raspunde la provocari, te va sacai mai rau pentru ca stie ca te deranjeaza.
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

De aceea face pe desteapta cu tine pentru ca stie ca te enervezi, cel mai bine ar fi s o ignori

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Spune-i-o in fata ce doamne fi tare nu fi proasta! Spune-i ce simti big grin
Pa, bafta!

| dominic90demy a răspuns:

Spune-i in fata ca te enerveaza si sa nu se mai amestece. Daca nu faci asta acum, mai devreme sau mai tarziu tot o vei facethinking Ai grija.

| Lav999 a răspuns:

Știu cum e... Plătește-i cu aceeași moneda, găsește tu ceva care o enervează foarte rau sau da-i replica cat mai frumos posibil, fără injuraturi poate sa se ajungă la diriginte... In fine daca se ia de tine si in timpul orelor e cu atât mai bine, profesorii vor observa si ii va lua din elan. Probabil e vreo actitura clasei care nu are cu ce sa se ocupe.MULT SUCCES! Funda plz

| AngelAna1997 a răspuns:

Stiu ca e greu de facut si usor de zis dar cel mai bine ar fi sa discuti in particular cu ea si sa ii spun ca te ranesc anumite lucruri iar daca v-a continua vorbeste cu prietenii tai si aliativa cumva impotriva ei sper ca te-am ajutat funddita plz

| caticv a răspuns:

Spune-i tot ce te framinta, spune-i ca e o scorbie care se gindeste numai la ea si mai bine e sa o stearga din gara pana nu ai sters podelele cu ea