Bai, tipul asta vrea sa te duca de nas. Nu are sens sa repet un lucru pe care l-a spus toata lumea sau poate are si o sa-ti intre in cap ideea ca baietii sunt niste javre, care ne fac viata un iad dar si un rai in acelasi timp. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar esti cam fraiera. Toti sunt la fel. Nu o sa se sature niciodata. Nu o sa le ajunga o singura fata. Vor mai multe, si mai multe, pana nu mai pot.
"Hot Boy" s-ar putea sa te ia la randul lui tot ca pe o distracite. Am vazut "live" un caz asemanator in care fata respectiva era numai prietena "de rezerva". Eu te sfatuiesc sa analizezi situatia la rece [nu dupa ce te-a "vrajit" cu mesaje si telefoane ci dupa o vreme in care nu ati vorbit in nici un fel] si sa te gandesti daca chiar crezi ca simte ceva, pentru ca ar fi pacat ca tu sa fi cea care ii desparte in cazul in care respectiva afla si in acelasi timp nici sa nu ramana cu tine respectivul. Cum zice si Larisa18 da impresia ca te cam foloseste...
Voi de ce iesiti numai cu baieti cu 10 ani mai mari ca voi? nu intelegi ca sunt mai maturi si au alte "obiceiuri".Vor una din doua :"relatie bazata pe sex" (unde atrag fete fara minte mult mai mici ca ele) si "relatie serioasa" (cu fete de varsta lor de care chiar le place si de la care nu vor in mod special sex).
Baietii de varsta voastra ce au, raie?
Hahahahahaha!) Daca ti-a si spus ca e indragostit de prietena lui, pentru ce mama naibii ii faci jocul? Ai putina demnitate, doamne sfinte... Daca el da dovada de nesimtit (deoarece clar ca vrea doar sa te f**a, din moment ce te-a luat asa ''la misto'', ca asa mi s-a parut ca te-a luat si plus ca o iubeste pe tipa lui), atunci tu da dovada de demnitate, frate! Arata-i ca nu esti jucaria lui (tu taman invers faci). Nu-ti dai seama ca te ''foloseste'' pentru ca aia e plecata si acum vrea sa te f**a? Ohh, mi se face rau cand va vad atat de naive si puneti botu' la orice **** de baiat care va iese-n cale si va da mesaj ''pupiciiiii muahhh muahhh:*:*''! Reveniti cu picioarele pe pamant fetelor!
Daca as avea bani si putere, as face din voi, cum a facut Adolff din evrei. Sunteti niste p... fara pereche ce nu mai puteti de bine si va ocupati cu ce va place. Am in vedere ca viata buna va transforma in niste maimute as spune- unde tare usor va jucati cu sentimentele unora altora, si m-am aprins cin am citit cuvintele: "Eram suparata si cautam pe cineva care sa ma faca sa uit" nu te stiu, dar precis esti o capra, scuzati-ma ca injosesc acest animal