Fetele fitoase in liceu au invatat 2 litere si 2 cifre
Hai Uita-te La Mn K Mereu Imi Merge Bn…Hai Uita-te Incoace.Nu`s Figuri De La Versace, Nici Arfe Originale, Ci Doar Fitze Mondiale…
. Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama
. Bine arat, bine ma port
Nu`s pushtoaik de export
sunt o fata cu finete si invidiata de zdrente
MerSul ei de Scena…Te baga’n dilema…VorBeSTe ca o proFeSoara…cu’n cuVanT Te baga’n boaLa…poZeaZa’n poZitii propri…iar Voi TarfeLor daTi copy!
daca tiau placut dai funda?:-d
Eu sunt si nu mai e nimeni ca mine... sau incerci sa ma copiezi? nu stiam ca esti xerox, De fiecare data cand spui o vorba urata la adresa mea te inteleg caci in mine vezi o oglinda si te autojignesti :X
Si pe mine ma enerveaza una eu am pus o intrebare la TPU (eu am cerut id noi ca sa imi fac noi prieteni ea imi scrie id si cand vorbesc cu ea imi spune ca o enerviz si chestii dintrastea), si ea a inceput sa ma enerveze.
Nu cred ca ai nevoie d statursuri.
dc nu stai d vb cu ea despre asta si sa ii zici ca nu o suporti.nu e mai usor sa fi directa decat sa dai d inteles? d multe ori daca dai d inteles ceva se intelege cu totul altceva din ce trebuia sa se inteleaga.si sa nu uitam ca pitzipoancele nu se consdera p ele insisi pitzipoance ci fete absolut normale asa ca nu cred ca va intelege "mesajul".
ZuZu, nu'i nevoie sa te pui la mintea ei, sau ce minte ca nu o are! Daca ai putea sa o faci de ras, sa vada ca nu e asa mare si tare cum se crede ea, sau daca e cu moda si astea, intereseaza'te si spune in fata mai multora ca este demodat ce poarta ea
Idkrjek întreabă: