Salut,
Nu uita ca totul in exces dauneaza asa ca mai bine a-i lasa-o mai moale, bineinteles, "ceaiul rece" pe care il bei nu este asa daunator ca si cola dar dauneaza si el.Contine zahar, acidifiant (acid citric), corector de aciditate (citrat de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), cafeina etc.
Asa ca sfatul meu e sa bei 1-2 L max./saptamana.
Mult noroc!
Tu ai o tona de intrebari incuietoare, dar sunt sigur ca la intrebarea asta exagerezi putin
Si eu am aproape aceeasi problema, numai ca eu beau la 2 zile neastea de piersici 2L. Este cea mai buna bautura din cate am incercat eu. Mai buna decat Cola, Sprite, Pepsi, Fanta ca nu are acid si nu dauneaza asa de mult. Mai buna decat apa ca are un gust de neimaginat, si chiar daca bei cu gura putin cate putin nu ii se strica gustul. Iar daca-l ti 5 ore in soare sau 5 ore la frigider are acelasi gust . Din pacate contine si alte prostioare cum ar fi acizi, zahar, conservanti... Eu as bea in loc de apa Nestea 24/7.
Nestea-ul de lamaie e foarte bun, trebuie sa recunosc .Si eu am trecut printr-o faza"asemanatoare", dar nu beam chiar atat de mult. Sfatul meu este sa nu iti mai cumperi pentru ceva vreme pentru ca daca nu ai nu o sa mai bei.De asemenea bea apa de sete si nu nestea