| doreal a întrebat:

Ma gandesc... am o problema de cativa ani incoace, vreau sa stiu daca am voce sau nu, mama spune ca nu, daca as fi crezut-o pe ea as fi spus ok, e bine, nu toata lumea are voce si daca as avea nu as folosi-o dar tata spune ca am, iar profa de muzica mi-a dat ca i-am cantat un cantec nota 10 ( profa nu da nota 10 daca nu sti sa canti, dar ma gandesc pe cealalta parte ca poate mi l-a dat din mila). Intrebarea mea am voce, nu vreau sa cant sau asa ceva, dar daca cant un cantec la scoala nu vreau sa ma fac de ras :/.

4 răspunsuri:
| վፀiፀፀ a răspuns:

Eu zic sa te duci la profesoara de muzica de la scoala si sa o intrebi. Asa o sa stii sigur. Bafta! ^^

| doreal explică (pentru վፀiፀፀ):

Doamna profesoara o tine pe a ei, oricine are voce doar trebuie sa o antreneze.

| վፀiፀፀ a răspuns (pentru doreal):

Intreab-o daca vocea ta merita antrenata sau dai bani degeaba la cursuri de canto. ^^ [ o minciuna nu are nimic laughing ]

| drogh a răspuns:

Poti sa incerci sa te duci la un curs de canto sa spuna daca, chiar ai talent sau nu, ori inregistreaza un cantec si asculta-te singura. Sigur trebuie sa ai si tu ureche muzicala sa vezi daca chiar suna bine toate notele. Sau, daca nu vrei tu sa faci asta, da-i-l profesoarei tale de muzica :3