| mhann a întrebat:

Ma gandesc ca daca TPU ar avea si o sectziune pentru teme, ar fi foarte bine. Ce daca s-ar lamuri anumite probleme aici? Ce daca s-ar rezolva impreuna?
Evident, nu copy/paste.
Voi ce spune-ti?

7 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E mai bine să nu se facă teme pe site. Cum a spus şi Lora: nu mai ajutăm persoana ci o încurajăm să devină legumă. Din altă ordine de idei nu toate persoanele sunt capabile să răspundă corect deci poţi învăţa lucruri greşite. Drept urmare mai bine cauţi în cărţi sau la profesor. Trebuie să vă faceţi temele. Au un scop bine determinat.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Nu, eu nu sunt de acord!
"ce daca s-ar rezolva impreuna?" pot sa o schimb putin? poate vroiai sa zici " ce daca le rezolvam noi?"

Temele le primesc ca sa gandeasca, nu ca sa primeasca de la noi tot.

Bafta!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Problemele se lamuresc cu profesorii. Temele pentru acasa sunt personale. Trebuie sa le faci singur, asa sunt concepute. Vrei toata viata sa iti faca altcineva temele sau munca?

| Cryssy a răspuns:

Eu nu prea cred ca ar fi asa bine daca ar avea si o sectiune cu teme, pentru ca toti si-ar posta temele pe TPU sa le rezolve altii...

| soseta ucigasa a răspuns:

Altul caruia ii e lene sau e prea prost sa isi faca temele singur... daca voi sunteti viitorul tarii... we're scrwed!

| mhann explică:

@Lora... ti-am dat fundita.
Raspunsul tau a fost cel mai nuantzat, asa cum es si viata de zi cu zi...

@soseta... stii? si cand imi faceam eu temele... aveam mai multi prieteni care ma ajutau... Bernolli, Cauchy, Darboux, Lagrange, Weierstrass, Riemann, Gauss, Wronsky, Taylor...
Mai era un tip... Dan Barbilian... care a spus o chestie interesanta odata, ceva in genul: "... poezia se intalneshte undeva acolo sus cu geometria..." Eh... poezii... mi-am zis - scria tipu' si poezii... dar avea alt nume...
Numai ca intr-o zi am dat de o functie interesanta... ro(t)=2r[1-cos(t)], al carei grafic descria forma unei inimi. Se chema cardioida... atunci mi-am zis... da, asta e poezia... happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sub nici o forma.si ca o dovada, va las un link, unde cineva a incercat sa faca o tema minora si a dat un raspuns...
http://www.TPU.ro/conversatii/adj-mic-poate-fi-adverb/

Întrebări similare