Pentru ce plangi?
Noi oamenii avem talentul ala de a ne crede superiori unii altora, si de a avea impresia ca putem sa tipam unii la altii, deoarece ne aratam care ne sunt locurile. Dar nu e asa, si de-aia trebuie sa nu mai iei atat de persoanal atunci cand tipa cineva la tine.Trebuie sa iti gasesti putere sa intorci capul pur si simplu si sa nu dai importanta tonului inalt.
Si, tare mi se pare ca la tine tipa parintii.Mama mai mult cred, asa era si la mine.Si e in continuare.Numai ca, spre rusinea mea, acum urlu si eu, si una din noi trebuie sa cedeze, prin urmare si cealalta.
Eu nu suport sa se certe cineva, sa ii aud eu certandu-se.De exemplu, bunicii mei se cearta toata ziua.Se injura, se bat si ce mai fac ei, deoarece bunicul bea.Si reactionez urat...intru intr-o stare de ma pun pe jos si plang.astea sunt niste urmari cu care am ramas dupa anumite situatii.Si sunt reactii pe care nu le pot controla.
Dar tu, cu timpul, cand vei mai creste, vei reusi sa fii mai puternica si sa nu mai ``plangi din toate alea``cum se zice.
Bafta.
Buna :*
Si eu sunt o fire foarte sentimentala.Inainte eram exact ca tine.Plangeam din orice si chiar daca incercam sa ma abtin nu puteam.La un moment dat toata lumea ma cunostea drept"plangacioasa" sau "uite-o si pe sensibila" si ma deranjau aceste lucruri.Asa ca m-am decis sa inchei acest capitol si sa fiu alta. A fost cam greu la inceput, insa cu sprijinul prietenilor si a parintilor si cu multa ambitie am reusit. Exact cum ai spus si tu.Trebuie sa fii indiferenta! Daca cineva o sa-ti spuna ceva rautacios nu-l baga in seama sau daca nu te poti abtine ii spui"Asa si? Care e problema ta? Mai uite-te in oglinda mai fetito si apoi mai vorbim okey?"Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare de nimeni.
Sper ca te-am ajutat dragut-o si daca mai ai nevoie de sfaturi trimite-mi mesaj si te voi ajuta:*
Te pup:*[Fii tare!]
Faptul ca plangi nu inseamna neaparat ca esti "slaba" ci inseamna ca esti o fire mai sensibila si care nu reuseste sa-si ascunda simtamintele. Daca cineva tipa la tine, intoarce-i spatele! Daca toti cei din jurul tau se cearta, pleaca dintre ei!
Mie imi place mereu sa zic asa : "Fa-ti timp sa plangi, este dovada unei inimi mari! Nu inseamna ca esti slaba sau plangacioasa ci inseamna ca esti diferita de ceilalti, ca ai o inima mare! Si nu toata lumea are o inima ca a ta! Deaceea ceilalti se iau de tine, pentru ca ei nu stiu asta, nu inteleg de ce plangi tu...
De ce trebuie sa fii ca ceilalti? Arata ca esti diferita!
Uite o melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=EOW4lscywWk
Daca vrei sa mai vorbim, doar da-mi un mesaj, o sa fiu acolo...
Va multumesc tuturor ca m-ati ascultat si pentru sfaturile date. Va raman indatorata. Ma bucur ca mi-ati putut imparasi si voi mie de ce plangeti si altele. Eu am devenit mai sensibila pentru ca intotdeauna am tinut in mine pentru ca ceilanti nu ma intelegeau si mai mereu dadeam de vreo cearta in casa si nimeni cand vorbeam nu ma asculta. Fiecare cu ce-l doare, eu pe langa. Chiar daca le-am spus uneori surorilor mele nu m-au putut concola atat cat trebuia. Nu mi-au dat cine stie ce sfaturi si nici nu am avut discutii pe acea tema sa pot intelege ce si cum. Am unele momente cand nu mai pot tine in mine si incep sa imi dau frau sentimentele din toti acesti ani. Ma consider uneori slaba pentru ca multi suporta si par duri iar eu stiind ca plang pe ascuns ma simt... ciudat sau prost... Par si eu dura si sunt de cele mai multe ori indiferenta, doar ca de la un timp sentimentele celorlanti nu mai conteaza daca nu fac ca mine sau daca s-a intamplat ceva si e mai distanta acea persoana. Pur si simplu. Pot si sa planga ca eu plec mai departe. Eu sunt in mai multe feluri si de aceea acum sunt asa maine sunt altfel.
Etc. nu vreau sa va plictisesc cu lucrurile neimportante din viata mea.
Id-ul meu vi-l las aici pentru ca sa il puteti lu-a toti ce mi-au raspuns, daca vreti, si poate mai vorbim si o sa ajungem sa ne imprietenim ( sau poate nu, stiu, pot sa fiu tare enervanta si sacaitoare ).
Id-ul meu: deeadulcik98@yahoo.com
Cel mai bine ar fi sa va scrieti numele de pe TPU ca sa nu va incurc si sa stiu cine e cine.
Arigatou inca o data.
Buna...
Aceiasi problema o am si eu, cand tipa cineva la mine sau imi arunca cuvinte aiurea asa patesc si eu.
Cateodata ma ascund cand incep sa plang caci nu vreau sa ma vada nimeni plangand...am crescut fara parinti si vreau sa par dura, sa nu ascult lucrurile care ma ranesc si sa nu pun la suflet rautati.
am incercat sa ma abtin dar nu reusesc niciodata.
Poate ca asta e firea noastra si nu trebuie sa ne fie rusine...asa suntem noi mai sensibile, si nu cred ca putem schimba asta vreodata.
pa pa:*
Incearca sa nu iti mai arati emotiile sa fii indiferenta gen "Lasa-ma ca sa te las "
:*