| usernamealy a întrebat:

Ma gandesc de pe acum la cum sa ma imbrac la banchet la sf de cls 8 nu mai e asa mult
imi puteti da niste idei? poze ceva cu rochii, incaltaminte?
multumes mult

8 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

De ce va chinuiti voi(ca ati intrebat mai multe) pe aici? Ca si asa nu o sa vi se dea decat linkuri...mai bine du-te mai la vara prin orasul tau, daca nu iti convine in altul cu o prietena sau parintii sa iti cauti ce iti place tie o rochita ceva(ca nu o sa te duci in blugi) si gatawinking.

| alexflor87 a răspuns:

Rochita din mijloc, cea verde, imi place foarte mult :)
http://www.casanuntilor.ro/poze_rochii_seara

| gigiro a răspuns:

Vreu sa spun ca datorita meseriei pe care am avut-o, am avut ocazia sa merg la multe banchete in viata mea, de liceu, scoala profesionala, de postliceala si scoala de maistri. O gama larga, nu? De fiecare data, cea mai reusita imbracaminte nu era cea mai scumpa, moderna, excentrica, sexy sau mai stiu eu cum, ci aceea care indeplinea alte criterii.In primul rand, sa-ti vina tie bine, ca degeaba vine bine pe manechin.In al doilea rand, sa se completeze bine cu accesoriile (pantofi, curea, gentuta, cercei, etc. ). Sa se armonizeze cu parul tau, cu culoarea ochilor, cu corpul tau. Sa fie, daca se poate de buna calitate, asta neinsemnand scumpa ( mai putin supraelastic. ) Este foarte greu sa gasesti o astfel de rochie, de aceea cred ca ai mult de umblat. Doresc sa-ti mai spun, ca la aproape fiecare banchet, castigatoare a fost rochia care a fost cea mai simpla, dar de foarte bun gust. Uita-te pe cataloage, si ai sa vezi rochii cu o taietura foarte simpla.care costa de zeci de ori mai mult decat altele. Mama ta ar trebui sa-ti dea un sfat, si sa te insoteasca in magazine cand esti aproape de ati cumpara rochia.Iti doresc sa fii aleasa miss!

| usernamealy explică:

@gigiro mersi pentru sfat dar nu se alege miss terminam a8a si nu se face asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rochie neagra mulata pe corp rochie de seara cu spatele gol. si pantofi cu toc inalt. si parul valvoi intins.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rochie neagra mulata pe corp rochie de seara cu spatele gol. si pantofi cu toc inalt. si paru valvoi intins.

Răspuns utilizator avertizat