Ce înseamnă că te gândești? Îți vine în minte. Se reactivează o memorie. Te simți rău fiindcă nu este al tău. În mintea ta, el este încă al tău. Nu accepți realitatea exterioară minții tale. Între coneținutul minții tale și realtatea exterioară este o discordanță. Tu vrei ca realitatea exteriroară să fie cum vrei tu, nu cum este ea de fapt. Asta te face să te simți rău. Poți să schimbi realitatea exterioară referitoare la el? Nu. Poți să cpntrolezi realitatea ta interioară? Nu. Când îți vine el în minte? Când îl rememorezi? Când nu ai altceva mai important de făcut.
Ce poți să faci ca să nu te mai simți rău?
Să cauți ceva mai important de făcut.
Aceasta este unica soluție.
Sau să te complaci și să rămâi în situația asta.
Alege cum vrei să te simți.
Să te simți rău, sau să te simți bine.
Ma făcea fericita, acum simt ca totul nu are sens. Eram fericita și de la un simplu " Buna dimineața". Plang zilnic, ma simt urâtă, singuratică.
Acum simt ca totul nu are sens.
1. Cum simți? Ce înțelegi prin totul?
Ce este pentru tine sensul?
Înainte exista sens? Cum a dispărut sensul pentru tine o dată cu el?
Înainte de el erai complet nefericită?
Plang zilnic. De ce?
ma simt urâtă. Cum simți urâțenia?
Atunci când era alături de mine, zilele mele deveneau luminoase. Acum sunt eu și Singurătatea, simt ca nimănui nu ii pasa de mine.
Cum șimți asta? Asta simți sau așa interpretezi?
Chiar așa simt. Cu el zilele păreau mai colorate, simteam ca trăiesc.El este tot ce îmi lipsește la moment atat. Îl doresc extrem de tare, nu pot sa ma uit la alți băieți, mintea mea se duce doar la el. Crede-ma involuntar.
Mintea mea se duce doar la el. Crede-ma involuntar.
Știi cum poți să faci un accident auto când circuli cu viteză mare? Te uiți la zidul de beton, de piatră, din stânga sau la prăpastia din dreapta. Mâinile de pe volan, in-voluntar mișcă volanul spre stânga sau spre dreapta. Ajungi în zid sau în prăpastie. Soluția. Să menții privirea pe axul drumului iar când drumul face o curbă, să menții privirea tot pe axul drumului urmărind acea curbă, iar cu mâinile să miști volanul în mod corespunzător. Dacă nu, accidentul mortal te așteaptă. In-voluntar.
Soluția.
Ai un drum? Ai un ax al drumului? Nu, tu te uiți la prăpastie.
Soluția, caută un drum.
Dorești extrem de tare ce? Un băiat, ai nevoie de un băiat, a man on the midnight.
https://www.youtube.com/watch?v=XEjLoHdbVeE
Acest cântec a fost scris pentru tine.
De ce nu îl dorești pe împăratul Japoniei?
Pentru că este imposibil.
Să îl dorești pe el, pe fostul este imposibil.
Să dorești imposibilul este prăpastia ta.
Asta se întâmplă in-voluntar.
De ce? fiindcă nu ai un drum. cu un ax pe el.
Care să fie ținta ta?
A man after midnight.
El, fostul, este prăpastia.
A man on the midnight înseamnă altul, next, următorul.
Ce faci? Râmâi în prăpastie? Voluntar?
Voluntar te uiți la alt băiat. ca acel viitor- a man on the midnight.
Alege. o alegere e voluntară. O alegere te face să te uiți unde trebuie. Așa se începe.
Vrei - a man on the midnight?
Vrei sau nu vrei?
Asta este cea mai mare problemă a ta.
Să vrei ce se poate. Ce nu se poate, este prăpastie mortală.
Gândește-te la asta.
Pentru mine pierderea lui deja este o prăpastie, plecarea sa a durut grav.Dr aia ma gândesc la el deja de 6 luni. Fericirea nu este de partea mea. El este cel mai special pentru mine.
Trebuie sa mergi mai departe, nu are rost sa mai stai dupa el. Doar nu iti doresti sa fii locul 2.
Imi pare rau sa aud asta, stiu ca iti este greu. Trebuie sa il lasi sa plece, desii stiu ca nu poti sa o faci. Probabil inca il iubesti, dar gandeste-te ca el deja isi face viata cu altcineva, ar trebui si tu sa te axezi mai mult pe tine, incearca sa iesi putin din zona ta de comfort, si sa faci ceva care sa te faca sa uiti de el. Pana la urma vei reusii, iubirea nu moare niciodata, cel mai probabil nu a fost el alesul, dar va veni la un moment dat, te asigur!
Dar sunt urâta, cred ca voi rămâne singură(((
Mersi mult de susținere, te pup.
Nicio problema, sunt sigur ca vei reusi, succes
Pot încerca să te ajut, am mai făcut-o cu alte persoane. Dacă ai ig putem discuta