| Tigrilă a întrebat:

Ma gandesc sa imi dau pierce in limba sau in buza ...sunt indecis straight face sa raspunda fetele big grin

Răspuns Câştigător
| pitikaaaa a răspuns:

In buza ar arata super unui baiat...si in limba arata destul de ok dar nu prea se vede.
bine fie aici conteza si de stilul pe care il aibig grin
Mie una imi plac baietii cu pierce in buza:X

17 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Si mie imi plac cei care sunt mai ``naturali`` sa zic asa dar de preferat ar fi in buza totusi.winking

| Selena54 a răspuns:

Sper ca ti-ai dat sau iti dai de acum in buza :X. la baieti arata super bine si cred ca multe fete or sa vrea sa te sarute.big grin smugsmugsmug

| viiooVe a răspuns:

Buzawinking

| criss:) a răspuns:

Buza:X
intr-o parte, nu in mijloc.asa zic eu ca arata cel mai bine.depide de varsta. daca inca esti la scoala cred ca mai bine ar fi in limba sau in cel mai rau caz, deloc, sa nu se vada.ai grija de tine si sper sa il faci la salon, nu acasa.

cu drag, crisshappy

| ReveuseKaari a răspuns:

Mie personal nu prea îmi place pierce-ul într-o parte în buză. Eventual în mijloc xD. Oricum în limbă îmi place mai mult.

| Tigrilă explică:

Mersi pentru raspunsuri fetelorbatting eyelashes asa ma gandeam si eu in buza happy

| Tigrilă explică:

In buza

| BloodxD a răspuns:

In buza:X:X:X...intr-o parte, si cu o freza cu parul` intins si la pate tepi=p~

| tpuguru a răspuns:

Eu sunt impotriva pierce, insa daca tu vrei neaparat am cateva informatii :

1. daca iti pui in limba, iti va fi greu de mancat.
2.Sa iti faci intr-un loc curat, cu masurile cuvenite sanitare.
3.Ar fii mai bine in buza.

| elamit a răspuns:

Eu spun sa nu o faci, dar numai tu decizi ce vrei

| Ghindă a răspuns:

In buzawinking

| christinutza a răspuns:

Ce vrei tu poate este interesant pentru moment, dar dupa un timp sigur te vei plictisi.Si daca faci asta doar pentru a iesi in evidenta, sa stii ca nu merita efortul. cei din jur ar trebui sa te vada pe tine, nu o colectie de cercei expusa pe fata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca nu prea este bine sa ai cercel nici in limba nici in buza pentru ca iti poate face rana

| lory_7016 a răspuns:

Nu, nu are rost, nu se merita

| ioana_4251 a răspuns:

Salut, ce parere ai de o aparitie tv? Poate ai vazut emisiunea Comanda la mine! sau poate esti curios si o cauti pe youtube... daca vrei sa vorbim mai multe poti sa-mi raspunzi sau chiar sa ma suni:0729209690 happy

| crazyd22a a răspuns:

PoII whistling

Unora baietii le sta chiar super cu pierce in buza si ii face sa para mai atractivi

| alisu a răspuns:

In limba, cand saruti o fata cu limba e ff incitant. si e mult mai frumos. prietenul meu are si e ok, el are de 7 ani pierce. ast decizia finala unde tiai pus pierce.