Daca e rece cu tine, dar totusi el zice ca te place incearca sa. l faci sa intelegea ca nu doar prin vorbe se simte asta, ci si prin comportament.Stiu cum e, nu te simti deloc in largul tau cand il vezi asa, dar totusi daca nu se schimba renunta la el pentru ca nu faci decat sa suferi, asa e cel mai bine.Mult noroc in continuare! Sper sa iti mearga bine!>
Vorbeste cu el. Nu vei putea sa rezolvi aceasta situatie altfel. Explicai ca tie ti se pare ca e cam rece cu tine siata te deruteaza. Poate baiatul are o problema, are ceva pe suflet si fara sasi dea seama se razbuna pe tine, numai daca vorbesti cu el o sa iti dai seama. Spune-i ca nu iti place cand e rece fata de tine si daca o sa continue tot asa in viitor inseamna ca pe el chiar nu il intereseaza sentimentele tale si atunci cred ca ar trebui sa te intalnesti cu altul. Tiam zis numai daca vorbesti cu el rezolvi situatia
Eu zic sa il crezi pentru ca si eu sunt la fel ca si el sunt destul de rece cu prietena mea dar ea stie ca o iubesc si nu avem probleme.
Pai... spune-i, intreaba`l de ce se poarta asa...Motivul e ca e timid? sau altul? incearca sa te aprOprii mult mai mult de el.Stiu si eu poate nu va mai fi asa daca veti avea stiu si eu o aventura sau o excursie unde sa stati impreuna sa aveti ce povesti, ca sa aveti mia multe in comun intelegi?
anonim_4396 întreabă:
laura_9824 întreabă:
ale0409 întreabă: