anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma intalnesc cu un baiat. El spune ca ma iubeste, insa e foarte rece cu mine. Ce pot sa fac.

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Sa incercati sa va cunoasteti cat mai bine si sa gasiti cateva lucruri pe care sa le aveti in comun si sa va uneasca mai mult.

6 răspunsuri:
| alexaaa a răspuns:

Depinde si ce intelegi prin "rece". daca iti spune "te iubesc" cu o fata si cu un ton...inseamna clar ca nu e asa. dar e si posibilitatea sa aiba vreo problema.nu se stie niciodata. poate i s-a intamplat ceva mai grav si nu a vrut sa iti spuna. vb cu el. daca va intalniti, fiti sinceri unul cu altulwinking

| Kolp a răspuns:

OOO, clasic: poate se lasa greu, a mintit (a fost in gluma) sau e incepator nu stiu cum sa se poarte. Happy?big grin Bafta in dragoste fata mea:X

| aniiledha a răspuns:

Daca este prima intalnire...nu are cum sa te iubesca. Daca sunteti impreuna de ceva timp si iti spune ca te iubeste dar este distant poti purta o discutie cu el si sa-ti spuna exact ce simte nu doar aburelistraight face
unii baieti nu prea arata, apoi spun ca tio iei in cap si faci ce vrei din ei.

| Tweetymrrr a răspuns:

De obicei asa sunt baieti, nu te ingrijora. poate se va schimba. In plus daca va vedeti de putin timp si nu va cunoasteti prea bine asa se explica.Chiar daca ei fac asa pe duri dese ori sunt f timizi si asta poate fi o cauza. Daca te ingrijoreaza rau vorbeste cu el si spune-i ce simti

| georgyanahhhhhh a răspuns:

Imi spune mereu ca se gandeste la mine.

| georgyanahhhhhh a răspuns:

Da