anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma intilnesc cu un baiat de citeva zile si cind iesim ne cam aflam in pana de cuvinte adica nu prea stim ce sa zicem ce sa vb poate puteti sami prpuneti ceva... teme de discutii sau nu stiu ceva DAU FUNDA SI VOT

2 răspunsuri:
| BeiiBiiiyoo a răspuns:

Daca iesiti inseamna ca va simpatizati reciproc. Ati putea vorbi despre interesele voastre comune, placeri iar daca iti place de el, puteti sa vorbiti despre chestiutze cum ar fi care a fost ultima sa prietena sau ca sa-l iei asa mai incet propune-i sa va jucati adevar sau provocare si daca zice adevar ii poti spune:
1.Care a fost ultima ta prietena?
2.Esti indrgostit de cineva?
etc.etc.
pOTI SA MERGI CU EL IN LOCURI ZGOMOTOASE CA SA FIE inevitabila apropierea dintre voi caci datorita zgomotului nu v-ati puea auzi bine iar tu ai putea sa te dai mai pe langa el.
Sa va plimbati prin parcuri (asta e valabil si daca iti place de el si daca nu)
asa...iar acum daca e DOAR FRIEND
1.plimbati-va prin parcuri (de ex P. Tineretului, herastrau cismigiu etc(
2. puteti sa va plimbati cu rolele sau cu bicicleta (dar a cam trecut vremea lor)
3.Intreaba-l ce pasiuni are
Poate are o voce de inger sau e un fabulos pictor...
4. Daca va place puteti sa va ajutati si la temele de la scoala
5. spune-i si tu despre pasiunile tale
6.stati pe o banca seara langa bloc si spuneti-va ofurile adica ce va doare ce v-ati dori etc.(asta ar arata ca ai incredere in el si ar fi bine si daca-l placi si daca sunteti doar prieteni).
sa-mi spui parerea ta despre ce ti-am scrii si daca ai vreo nelamurire sau mai doresti vreo informatie sa-mi spui.
aaa ....si inca ceva puteti asculta muzica (iar daca il placi ceva de dragoste love struck si o sa vezi cum o sa zboare inimioare si sageti ale lui Cupidon printre voi)
sper sa nu te deranjeze daca sunteti doar prieteni ca ti-am zis si cateva sfaturi in dragoste caci poate sa te ajute in viitor. funda?happy

| xIuliiia a răspuns:

Pai daca iesiti asta inseamna ca aveti interese comunewinking puteti vorbi de muzica, de scoala daca nu e prea plictisitor de profi daca e din scoala ta...despre preferintele referitoare la fete/baieti..despre prieteni despre orice