Bună,
Da, aşa este. Problema e că adolescenţii de azi, majoritatea, nu au altceva de oferit, înafară de aspect.
În ziua de azi aspectul, d.p.d.v. social, contează mult mai mult ca interiorul.
Bine că mai sunt totuşi şi adolescenţi cu capul pe umeri. Puţini, dar sunt.
Numai bine!
Asa e, dar oamenii mai uratei s-au dezcurajat si nu mai au incredere in ei, iar cand cineva (frumos) face misto de ei, ei nu riposteaza cu pretextul ca nu are rost sa isi puna mintea cu el darn u e asa, el zice ca nu il poate invinge in replici pentru ca nu are incredere in el suficient pentru ca lumea l-a facut sa fie asa neincrezator. Chiar daca esti urat poti sa devii popular daca ai un caracter puternic. Dar oamenii au fost descurajati. Si daca ajungi sa ii cunosti sunt de treaba.
Asa e, dar daca esti dezcurajat din toate partile, cam slabe sanse sa mai ai un caracter puternic. Doar sa fii foarte ambitios si sa treci de toate obstacolele pentru a dobandii un caracter de fier.
Ai totală dreptate.
dar tind să cred că nu doar adolescenţii sunt aşa. avem sute de exemple în media unde frumuseţea face totul... adică poţi să fi cel mai bun/deştept/înţelept ş.a.m.d. dar dacă nu ai frumuseţe exterioară eşti. un nimeni, ceea ce e trist.
Exact,toti suntem frumosi,indiferent de ambalaj,dar nu toti vad acest fapt. Faza este ca cine te place,te place indiferent de cum arati si nu ar trebui sa iti pese de ce cred altii,atata timp cat tu te simti bine in pielea ta. Toti suntem diferiti, unii aratosi, altii nu prea, dar toti avem o inima si parerea mea este ca trebuie apreciat ce e in inima si nu ce haine purtam, sau ce freza avem.
Ai mare dreptate, doar ca unii nu "se simt bine in pielea lor " si asa se indeparteaza foarte tare.
Si de ce nu se simt bine in pielea lor? Pentru ca ceilalti nu ii plac? E o prostie, nu trebuie sa iti pese de parerea celorlalti. Daca ei sunt superficiali, asta nu inseamna ca trebuie fim toti asa.
iwannabeperfect întreabă:
lololololol întreabă: