Nu jura pentru ca e un cuvant puternic. Ce te afecteaza mai mult:ca primesc fundite sau ca primesc fundite pe raspunsul tau? Pai daca ti-au copiat raspunsurile inseamna ca ei nu pot gandi mai mult si nu are de ce sa te afecteze. Iar fundita--Renumita fundita-- eu credeam ca esti aici pentru a ne ajuta si a fi ajutata, nicidecum pentru fundita aia bat-o vina.Lasa-i pe cei mici sa se bucure si sa se zbata pentru funditele alea ca pentru niste dulciuri.
Are vreun rost să "te juri" pentru chestii de genul ăsta? Nu mai gândi aşa. Probabil nu eşti singura care a paţit-o! Aşa că fă bine. dacă poţi!
Sti poti sa raspunzi primul ca si asa tot te copiaza; poti sa raspunzi ultimu ca tot copiezi
Te inteleg...la orice raspuns dau, indiferent de intrebare se gasesc vreo 3 destepti care sa imi dea stupid! is niste idioti, daincolo
Da nu e evorba de fundita e vorba ca suntem aici ca sa ne ajutam uni pe alti si totusi exact la acea postare cei acre au raspuns "corect" au primit stupid si ala vezi doamne a zis si el doua cuvinte si a primit fundita nu ma incalzeste cu nimic fundita da e o treaba de prost gust si cred ca artrebui sa se ia masuri in legatura cu acest lucru, de exemplu sa nu te lase sa vezi raspunsul celorlalti pana nu raspunzi tu...
Ai dreptate. Adica chiar asa e.de multe ori nu e corect dar pana la urma urmei.fiecare alege ce vrea.Asta nu se poate schimba.
Funditele se dau din prietenie nu pentru intrebari corecte, a pus cineva o intrebare despre Laura Vass iar eu am fost singurul care a trimis un link in care explica corect ca ia nu a murit si n-am castigat nicio fundita, a castigat unu care a spus doar ca a avut o relatie cu Bursuc, deci cred ca eu trebuia sa iau fundita asa ca nare rost sa ma mai gandesc la funde pentru ca nu voi castiga niciodata.
Funditele se dau din prietenie nu pentru intrebari corecte,a pus cineva o intrebare despre Laura Vass iar eu am fost singurul care a trimis un link in care explica corect ca ia nu a murit si nam castigat nicio fundita , a castigat unu care a spus doar ca a avut o relatie cu Bursuc, deci cred ca eu trebuia sa iau fundita asa ca nare rost sa ma mai gandesc la funde pentru ca nu voi castiga niciodata.
iszabella întreabă: