| Yulian_Crystian_1995_Sjwv a întrebat:

M-am indragostit de o fata si acea fata nu stiu daca ma place, mai mereu ma contrazice, se poarta cu mine ca si cum ar avea ceva cu mine. De ce oare? Vreau fetele sa raspunda

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum de ce oare?
Fiindca fata aia NU te place si vrea sa o lasi in pace!

| dullcat a răspuns:

Buna.Din ce descrii aici nu pare ca te place. laughing Dar nu poti sti asta sigur. Poate prin modul in care te contrazice vrea doar sa lungeasca vorba cu tine, deoarece discutiile in care ambele parti sunt de acord se pot incheia destul de repede. Cred ca ar fi util sa oferi mai multe detalii.

| sabin89 a răspuns:

Hai că ți-a răspuns un frate. Nu știu dacă e frate de credință, frate de cruce sau frate natural. Cert este că ți-e frate.

| 199onur7 a răspuns:

Salut frate sunt eu onur nu sunt fata nu am de unde sa știu cum gândește o femeie o fată sau ceși dorește o fată o femeie da cel mai bine frate vorbești deschis cu ia? Dece nu-i spui Adevărul? Vezi ce-ți spune și dacă îți zice nu înseamnă ca este nu trebuie să-i respecți decizia este alegerea ei cum își trăiește viața si cu cine își trăiește viața și lângă cine vrea ia sa fie cu cine vrea ia sa fie. Nu trebuie sa fortezi pe nimeni sate iubească cu Adevărat da cu Adevărat in viața asta dacă nu simte nimic pentru tine și este sinceră cu tine atunci considerate norocos ca ai aflat Adevărul.