| BlazeBraze a întrebat:

Ma masturbam si a intrat mama peste mine cand am vazut m-am facut ca ploua acum nu mai vorbeste cu mine ce sa fac sunt disperat va rog am nevoie de ajutor dau funda!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu mai vorbeste cu tine pentru ca s-a simtit stanjenita ca a surprins un asemenea moment. Mai las-o ceva timp, nu poate sta asa mereu. Eventual poti incepe tu o discutie cusual si sa te comporti de parca nu s-a intamplat nimic.

| AFR81 a răspuns:

Eh, nu-i mare problema, stie si ea, probabil, ca toti barbatii fac din astea. Explica-i si tu ca e omeneste. Vorbeste cu ea.

| OldSoul a răspuns:

Ce sa faci? faci ce faceai pana sa te prinda... faci laba in continuare, o sa ii treaca ei mai devreme sau mai tarziu.

| Ineys a răspuns:

I'm the only one here who didn't get catched while?
rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))
Cum Dumnezeu sa te prinda mama ta... facand asa cevastraight face hai ca esti culmea.rolling on the floor Spune-i ca te manca putulica si ca te scarpinai. Spune-i ca n-a fost intentionat. Ci ca a fost o nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E intr-adevar foarte jenant... data viitoare fii si tu mai atent cand faci asa ceva

| lBroken69 a răspuns:

Las-o aşa, oricum o să uite, spune-i că te mâncau alea dintre picioare şi te scărpinai laughing Cum să te prindă mama când faci aşa ceva laughing

| AH5 a răspuns:

Cred ca te simti ca dracu.
Ce poti face? nimic!
Pana la urma ce ai facut asa grav? laughing) Daca afla ca flocoseai o maimutica de pe E81 atunci ii convenea? nu! era mai rau! ii trece ei... o sa inteleaga ea. Esti baiat ai nevoie si tu... offf e o situatie foarte aiurea frate.

| windowlicker a răspuns:

am ras