| onofrei28tulcea a întrebat:

Ma masturbez zilnic de 4-5 ori in functie de cate ori o vad pe vecina bruneta de 40 ani din blocul de vis-a-vis si asta poate dauna sanatatii mele mintale?

6 răspunsuri:
| TRONGUY222 a răspuns:

rolling on the floor buna asta

| cancelarul a răspuns:

Nu...este normal,fiecare suntem atrasi de o categorie de femei,pe tine te atrag cele in varsta, dar totusi m-ai usor, 1-2 pe zi ar fi perfect, poate dupa aia nu mai iese nimic.

| Jean_2915 a răspuns:

Masturbarea este un obicei nesănătos din punct de vedere spiritual, întrucât duce la atitudini care încurajează egocentrismul şi care corup mintea. De asemenea, cel ce se masturbează poate ajunge să-i considere pe alţii simple obiecte sexuale, sau instrumente pentru obţinerea plăcerii sexuale. Sexul ajunge să nu mai fie o manifestare a iubirii dintre un bărbat şi o femeie, ci un simplu act fizic, care produce o plăcere de moment, şi o modalitate de eliberare a tensiunii sexuale. Dar această eliberare nu este decât temporară. În realitate, în loc să omoare mădularele corpului „în ce priveşte fornicaţia, necurăţia, pofta sexuală" nepotrivită, masturbarea le stârneşte (Coloseni 3:5).
Daca crezi ca nu-ti dauneaza sanatatii tale mintale, mediteaza si ginteste ca poate sati influienteze viata de mine...
Omul care iubeşte înţelepciunea îşi bucură tatăl, dar cine se întovărăşeşte cu prostituatele distruge avuţii.(Proverbele 29:3 din Biblie)

| CookieMonsta a răspuns:

Cred ca da.
Asta nu e 'iubire', e obsesie.

| crysstyann a răspuns:

Sigur ca poate titi facut o obsesie pentru ea in plus este pacat sa te masturbezi mai bine te-ai lasa ca o sa ajungi dependent.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
MAsturabarea este foarte nesanatoasa pentru organismul tau. De ce? Pentru ca atunci cand te masturbezi, in organismul tau se declanseaza anumite functii [functiile de reproducere] care desi sunt declansate, nu-si fac treaba daca te masturbezi. Tot declansandu-se, incep incet incet, sa "se strice". Eu zic sa te lasi de masturbare definitiv. NU-ti face bine deloc! + ca e vazuta ca si un mare pacat de catre biserica ortodoxa. [poate chiar si de celalalte biserici]

O zi buna!