| ioana_6133 a întrebat:

Ma numesc ioana, am 14 ani si in jur de 38 de kg.Ma consider slaba si de aceea vreau sa ma ingras...prietenii si colegii ma considera la fel si simt ca ma dispretuiesc.mama mi-a spus ca e mai bine sa nu ma ingras pentru ca acum sunt in crestere si am imp mai incolo.cum e cel mai bine.va rog mult dati-mi niste sfaturi.multumesc din suflet

7 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

La 14 ani aveam la fel ca tine, acum am 25 si am 48 de kg. Niciodata nu am fost grasa, ba chiar prea slaba, dar am ajuns sa nu mai fiu complexata de asta.
Mergi si iti fa analizele, mananca regulat, ia vitamine, calciu, ce iti recomanda medicul. Mama ta are dreptate, esti in crestere.

| dulshe a răspuns:

Pai mama ta are foarte mare dreptate, poate o sa reusesti acum sa te ingrasi, dar esti in crestere, tu o sa te mai dezvolti, si dupa o sa. ti para rau, ca o sa fii prea grasuta. Mai bine ramai asa, si incearca sa iti cumperi haine care te avantajeaza, adica mai largute, stii tu...sunt haine care te fac mai slaba si altele mai grasa.

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Daca ne zici si inaltimea ta...

| mihaela_9665 a răspuns:

Buna Ioanaeu nu cred ca ar trebui sa te ingras.Mama ta are foarte bine dreptate esti in crestere.Si daca te ingrasi eu cred ca nu iti va placea. Iar apoi va fi foarte greu sa slabesti.Eu asa cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colegii te dispretuiesc pentru ca vor sa fie ca tine. probabil sunt niste grasi uareti. iar ``prietenii`` care fac acelasi lucru nu se numesc prieteni.mai bine te`ai departa de ei. si eu am 14 ani si am colege muuuuult mai slabeee decat tine, sub 38 de kg cat ai tu.eu nu am pb cu greutatea...sunt asa cum tr sa fiu...si sincer chiar daca n`as fi m`ar durea in cot de ce spun altii...asta e pana la urma o sa te ingrasi.
mult noroc si sper sa te fii incurajat macar asa putinhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Ioana...si eu sunt din pacate in aceeasi situatie ca si a ta...Am 14 ani 1.57 si 38 kg...Parerea mea ca sa te ingrasi ar fi sa iei de la farmacie Peritol...nu l-am incercat inca dar am auzit ca are un efect bun.Eu zilele astea o sa imi iau ...bafta multa la luat in greutatetongueApp ...mai intai ar trebui sa te duci la medicul de familie si sa iti spuna daca este bun...:*

| ioana_6133 explică:

Chiar m-ati incurajat...multumesc