| gabryel a întrebat:

Ma oftica astia care isi promoveaza site-urile personale pe TPU gen userul hawaii si nu mai stiu cum si multi altii... de ce sunt acceptate astfel de raspunsuri care contin linck-uri care duc la site-ul respectivului user sau intrebari gen " ce parere aveti de site-ul meu "? Dupa mintea mea sunt reclame si parca nu aveam voie sa facem reclama la ceva anume pe TPU, am dreptate?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Acestea trebuiesc raportate. Si eu sunt frustrat. Sunt unii care dupa orice raspuns ( si acela superficial ) trimit o semnatura clasica pentru a vizita blogul, site-ul lor. E pur si simplu enervant.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Raporteaza-i fara mila daca isi fac reclama singuri si raspunsul nu este util celui care intreaba!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Exact, nu e voie, cum dai de ele cum le raportezi, conform blogului, noi suntem acum cei care păstrează "ordinea şi curăţenia" pe site http://www.tpu.ro/blog/?p=1188

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Am uitat să precizez,@laptopnews are dreptate, atâta timp cât link-ul respectiv reprezintă un răspuns valabil, folositor celui care întreabă, nu ai motiv să-l raportezi, doar dacă-i aruncat aşa, fără legătură cu întrebarea.

| laptopnews a răspuns:

Atata timp cat link-ul acela iti ofera informatia relevanta despre nevoile tale, nu vad unde este problemahappy. Cat despre solicitarea parerilor despre cite-ul x sau y (personale), aici poti spune ca e un fel de reclama, dar poate ca utilizatorul chiar cere o parere.