anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma parasit prietena mea si inca o iubesc... ce as putea sa fac sa o uit? sau sa o fac sa se intoarca la mine?

29 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Depinde de ce te-a parasit...ai facut tu ceva si ei nu i`a convenit :d. si daca ati fost impreuna inseamna ca o cunosti cat de cat si astfel sti ce ii place si ce nu, poate mai tine la tine.incearca sa o recucerestiwinking

| Antrax a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea dar nu fi prea insistent daca vezi ca nu vrea.

daniela
| daniela a răspuns:

Cui pe cui se scoate... incerca sa gasesti pe cineva. Nu compara, nu trai din amintiri, distreaza-te cat mai mult, si multe multe gagici noi.

| anaid a răspuns:

Eu pot sa te ajut sa o uiti, cu intorsul la tine pot sa te ajut dar nu merita ca oricum nu tine prea mult (am incercat eu)asa ca mai bine sa ramana doar experienta mea, cum am mai spus si la altii iesi cu prietenii in oras, beti ceva(asta zinic) cand te intorci acasa si te gandesti la ea aduti aminte ca te-a parasit si daca nu merge chestia asta dupa 3 incercari te dai cu capul de toti peretii din casa timp de 20-30 minute fara oprire, iei o pauza de 10 minute sa iti pansezi ranile sa nu mori din cauza mea:d si dupa ce faci asta de cateva ori(sau cateva 10 de ori daca esti incapatanat din fire)nu o sa-ti mai trebuiasca sa te gandesti la eawinkingnumai asa cand iti zboara ideea asta prin minte o iei la fugalaughing

| yanny`s a răspuns:

Daca tu esti cel care a gresit, eu zic sa incerci sa va aveti ca amici macar.asa o sa o ai aproape si poate cu timpul te vei resemna ca e doar o simpla amica si nu mai mult. Daca ea a gresit atunci ocupa-ti timpul cu ceva si gandeste-te ca nu te merita.

| Moneyandfame a răspuns:

Sunt vreo 5-6 femei de caciula pentru fiecare barbat pe lumea asta.De ce sa te impotmolesti la una?

| mada. a răspuns:

Pai oricat de greu ti se pare incearca sa nu te mai gandesti la ea...incearca sa nu te mai gandesti la fete o vreme... daca tineai asa mult la ea... daca nu gaseste'ti alta... fete se gaseschappyacum depinde de tine ce fel d pers esti...incearca sa te distrezi si fara ea : de exemplu iesi cu prietenii tai, incearca chestii noi...mai bine spus ocupa'ti timpul cu altceva ca sa nu mai ai timp sa te gandesti la ea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moneyandfame pentru ca o iubeste si in cazul asta, nu mai conteaza nimeni, decit ea.
BRO

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu dar asta vreau si eu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea e cu altucrying si asta chiar n-am crezut ca miar face vreodata pentru ca eu am tinut la eacryingsad dar a fost ce a fost antre noi dar nu mai e nimiccryingcryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie mi s-a intamplat...chiar anul asta am fost cu ea dar apoi m-a parasit apoi iar am fost cu ea si iar m-a parasit si am incercat so uit dar na mers...eu va zic ca cel mai bine e sa va continuati viata si poate va veni la voi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te schimbi radical.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceasi problema si eu am avut-o m-a parasit pe greseala mea, am incercat sa ne impacam dar a refuzat si chiar am enervato un pic, mi-a zis ca gandim altfel si ca putem ramane doar amici, ca sa ii fiu pe plac trebuie sa ma schimb mult si sunt dispus dar nu mai vrea ea!
Sper sa-mi treaca, as vrea si n-as vrea sa fie iar cu mine, sunt bulversat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si pe mine m-a parasit prietena mea, dar am trecut peste asta, in timp am realizat ca tb sa-mi traiesc viata cu bune si cu rele... dupa un timp am cunoscut o fata mult mai sexy, am format un cuplu...si nahh uite acum sunt cu ea! coool!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ajutati-ma si pe mine deci prietena mea crede ca ma dau drept altceva si i-am spus adevarul si tot nu ma crede cum as putea sa fac sa aiba incredere in mine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am patit-o sh ew acum vreo 2 luni, la inceput mi-a fost greu sa ma obisnuiesc ca ideea nust mi se parea imposibil sa o uit dar dupa un timp a inceput usor sa-mi iasa din cap si nu mai simteam mare lucru pentru ea, asa ca incearca sh u, the world is big(inlatura cam tot ce iti aminteste de ea. ew stiu poze sh d astea)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate poate i-ai facut tu ceva sa nu te mai iubeasca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma parasit si pe mine prietenul dar nu ma gindesc la asta e greu dar totul trece, daca o iubesti foarte tare incearca sa vb cu ea sa vezi de ce tea parasit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, pe mine m-a parasit acu 2 zile si deja mi-e dor de ea...nu stiu ca si eu sunt disperat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde din ce motive te-a parasit, dar sfatul meu e intotdeauna sa speri, indiferent ce cred altii care poate nu au trecut prin asa ceva, spun doar din ce au vazut in filme sau au auzit de la prieteni.eu chiar acum trec prin asa ceva, crede-ma, ma simt inutil, am slabit 4 kg in 5 zile, simt ca viata nu mai are rost, dar incerc sa ma resemnez pentru ca stiu ca nu o mai pot avea niciodata, pentru ca intr-adevar am gresit, nu foarte grav, dar am gresit, dar capul sus, omul din greseli invata, daca crezi ca mai e vreo mica speranta, cat de mica, RABDARE foarte multa RABDARE. o sa veziwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bah pe mine m-a parasit si inca o plac dar am si injurat-o eu zic ca trebuie sa o uit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viata asta e de rahat imi vine sa ma sinucid sa-mi bag... in ea viata ce sa fac ca nu merge nii o tactica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nasol moment, pe vremuri aveam o amica de,, consolare,, si a mers am uitat-o rapid.Problema e ca am patit-o iar si amica nu mai e, sa casatorit.Incearca sa-ti traiesti viata ca doar e plina lumea de femei.Totul este trecator pe lumea asta, mai repede sau mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu frate si eu am patit asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti zic ceva am 11 ani si am luat toti banii mei 30 milioane i-am dat ei spunandu-i sai puna la banca si ea ia cheltuit si acum ca am aflat s-a suparat pe mine asa ca i-am zi s ma pi. pe tine si imi b... in tine am mers mai departe m-am dus la prietenul meu de la scoala si mi-a facut o lieala incearca si tua asta

| Celestina003 a răspuns:

Pai daca e fata perfecta pentru tine, lupta pentru ea! Daca( DACA) nu., da.o in colo...

| zimbalagwe a răspuns:

Stii ce sa faci sa lasi sa treaca timpul pentru ca timpul vindenca orice rana, crede-ma ca stiu ...am fost cu o fata 4 ani de zile si apoi a zis ca viitorul ei nu sunt eu... e greu la inceput sa uiti dar apoi ai sa intalnesti si alte fete si tot asa.ca doar nu se sfarseste lumea la ea. sfatul meu este sa o uiti sa incepi sa iesi cu alte fete sa te distrezi

| alexander_8512 a răspuns:

N-are rost sa va faceti griji ca va parasit prietena\prietenu, viata e dura si daca nu iei decizile corecte poti pierde totul, daca prietena sau prietenul tea inselat e vina lui sau a ei si tu nai de ce sa te simti vinovat.Tot ce conteaza este sa traiesti cu onoare, sa-i respecti pe ceilalti si sa lupti ca sa-ti implinesti visul, de exemplu si pe mine m-a parasit prietena, dar de aia nu mai pot eu, ca sa nu mai ma gandesc la ea fac fac altceva de exemplu foarte mult sport si asa ma pregatesc de acum dintra noua pentru trupele de interventie in politie, si sa stiti cei care vor sa dea la academia de politie, acolo nu se intra cu pile daca te daruiesti si inveti din greu si te antrenezi sigur reusesti.Asa ca viata e mult prea frumoasa si merita traita din plin indiferent de ce spun alti sau daca te-a parasit prietena si tu nu i-ai gresit, asta e, intr-o buna zi iti vei gasi adevarata iubire si vei fi fericit.