| Elena1234456 a întrebat:

Ma pasioneaza foarte mult cartile politiste si criminalistica in general. Credeti ca este vreo problema? Este o pasiune normala? Am inceput sa stiu majoritatea cazurilor importante de crime din America, ma uit la Dosarele FBI, CSI si imi mai iau uneori carti de la biblioteca. Si ma mai uit la Dexter - serialul politist. Totusi nu ma vad in stare sa urmez o cariera in domeniu sad. Intrebarea este daca a devenit un hobby si daca da este unul normal?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Ne asemanam! Stii, eu din totdeauna am fost pasionata de carti si seriale politiste si criminalistica, in general. Si sunt hotarata sa am o cariera in criminalistica, este visul meu de mai mult de cinci ani. Evit sa povestesc oamenilor despre el, pentru ca reactia lor este de multe ori ciudata. Insa sunt hotarata sa imi urmez visul.
Stai linistita, din moment ce mai sunt persoane cu acelasi hobby, este absolut normal. happy

| AG a răspuns:

Este un hobby cat se poate de normal. Eu fac acelasi lucru de 3 ani de acum. Si as fi in stare sa urmez si o cariera in domeniu. Mi se pare ceva extraordinar sa poti construi profile psihologice si sa ii citesti personalitatea prin simplele lucruri pe care le face atunci cand comite o crima. Stiu cat de ciudata pot parea, asa ca nu iti fa griji. E o pasiune normala, fiecare avem anumite inclinatii. Si eu sunt o mare fana a cartilor si serialelor politiste/psihologice. Iti recomand si serialul Criminal Minds, e absolut genial si se bazeaza pe multe cazuri reale.