| Adelia95 a întrebat:

Ma place?
1.Ma priveste incontinuu
2.Ma tachineaza tot timpul
3. Uneori ma evita
Nu stiu ce se intampla, cand il vad ca se uita incontinuu la mine imi da sperante, alte ori imi da de inteles ca ii place de cea mai buna prietena a mea si nu stiu ce sa cred.Toata lumea spune ca mie imi place de el(si asa e dar eu nu recunoasc) si mai ales prietenii fac glume dragute pe seama noastra iar el rade si eu pe moment ma enervez si plec iar cand ma uit inapoi el rade.Sincer nu stiu.Cu prietena mea mai vorbeste la telefon si am impresia ca toata lumea imi ascunde ceva si nimeni nu stie ca mie imi place de el cu adevarat ei cred ca e doar o gluma. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Daca vorbeste cu prietena ta la telefon nu inseamna ca o place. Poate sa ii fie doar o amica ff buna.Si baieti de obicei sunt mai timizi decat fetele,deci nu fi prostuta si fa tu primul pas, doar nu vrei sa-l pierzi, nu? Nu conteaza ce cred prietenii tai daca va placeti reciproc nu mai conteaza nimic.Si am vazut ac ai zis ca nu sti prea multe despre el.Pai atunci intreab-o pe prietena, poate ea stie.

3 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

eu cred că da love struck

| Cici4Mici a răspuns:

Poi daca se uita incontinuu la tine si te tachineaza inseamna ca te place.Si poate cum ai scris mai sus prieteni iti pot ascunde ceva importaat si nu sti tu ce.Eu iti recomand sa o intrebi pe prietena ta daca iti ascunde ceva, si daca ai curaj sa mergi la baiatul acela si sa il intrebi daca te place sau nu.Dar la momentul potrivit. Sper ca te-am ajutat.

| Gifted a răspuns:

Off,pai daca iti place cu el cu adevarat spune-oi->>,, mai hai pana aici; sti mie cam imi place de tine si..." cam asa ceva sti ulaughing