| Me23 Tia a întrebat:

Ma place? e un baiat la mine in calasa (apropo suntem clasa a 8-a daca ca ajuta) care este foarte dragut.este genul de tip polular pe care il place multa lume si etc...stiti voi. iar mie imi place de el.si el da semne dar nu sunt sigura si in plus e cu o fata mai mare cu un an ca noi de aproximativ un ansad. deci semnele sunt: 1.in ore ma tot priveste insistent asa, iar daca ma uit si eu la el, el tot continua sa se uite in ochii mei, iar cateodata mai si zambeste / 2.joi (acum e sambatalaughing ) eu stateam la o colega pe banca si vorbeam cu ea si cu inca o fata si un baiat, iar el a vanit in fata mea si s-a pus cu o mana la 1 mm langa piciorul meu si cu una in partea cealalta si cu capul inspre baiatul din spatele meu la 10 cm de fata mealaughing ( sa ii spuna ceva). / 3. el in a 7-a, inainte sa fie cu fata aia m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el iar eu nu am zis nici nu nici da pentru ca nu imi plcea de el si credeam ca face la caterinca.asa ca nu m-am cuplat cu el. ...cred ca nu am omis nimic.eu m-am decis sa il fac sa ma placa si sa vina sa ma intrebe din nou iar daca nu la banchet o sa il iau la dans si o sa il sarutlaughingdirect asa.laughingacum eu vreau sa aflu si de la voi daca credeti ca ma place.si cum sa fac sa fiu cu el. daca mai e ceva intrebati-ma si va raspund.aa.am uitat sa zic ca pentru el nu e asa cu toate fetele.nu sta cu nici o fata cum o face cu mine si nu zambese cand vorbest ecu ele.numai la mine.va pup

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Ar trebui in primul rand sa te simti putin mandra, ca totusi, in ciuda altor fete, iti acorda mai multa atentie si timp.Numai ca va trebui sa te asigura de bunele lui intentii si ca nu joaca doar teatru cu tine.

3 răspunsuri:
| Alina a răspuns:

Eu cred ca stie ca are succes la fete si vrea sa-si demonstreze asta vazandu-te ca ii cedezi.Fii indiferenta, daca are prietena nu ai de ce sa-ti faci iluziihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun ca ai facut bina asa dar ar fi bina sa nu fie intr-un loc deschis. poate dupa ce iesiti de la choala il inviti la tine si il saruti.asa o sa mearga.si mie mi-a facut asa o fara. daca mai vrei ceva sa ma adaugi la mes cu adresa denisalin9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar eu il plac si nu pot sa fiu idiferenta.nu prea imi pasa ca are prietena si de ce face asa numai cu mine?