Pai...am avut si eu o problema tot cam asa, pe mess sau prin sms imi spunea ca ma place si cand ma intalneam cu el nu spunea nimic si mai facea si glume pe seama mea. Daca iesiti o data pe drum toti, spune-i ca vrei sa vorbesti ceva cu el si il chemi undeva, intreaba-l daca voi doi sunteti impreuna si daca e la misto, daca iti spune ca sunteti impreuna intreaba-l de ce face glume si nu te ia de mana sau in brate cand sunteti fata in fata, daca spune ca a fost o gluma ai nevoie de o sticla de apa la jumate, sa o ai cu tine atunci cand te duci sa vorbesti cu el, daca spune ca a fost o gluma desfa apa du-o pana la gura si dupa toarnai-o repede in cap si spune-i ceva in genu : "Cu mine nu se fac glume din astea! Asta sa fie clar!". Si pleaca. Daca vrea sa te sarute si spune ca nu a fost o gluma, ca el e mai timid si chestii nu-l lasa si pleaca. Sau daca nu-ti plac ideile de mai sus, incearca sa-i atingi mana asa mai seducator ( daca ma intelegi), o sa vrea sigur sa fie in preajma ta mai mereu. Sper ca ti-am fost de ajutor:*.