| tataralexandra a întrebat:

Ma plictisesc groaznik in wewkend pentru ca parintii mereu sunt plecati, nu am cu cine ma juca, ma plictisesc repede, nu am prea multa companie si nu stiu ce sa fac.crying (dar totusi nu-mi dati sfaturi de genu"citeste o carte" nu am chef sa ma joc da sa mai si citesc?)
va rog raspunsuri...

Răspuns Câştigător
| juicymoistureXD a răspuns:

Fa-ti prieteni thinking iesi cu ei afara, ia-ti o punga de seminte si o cola si stai cu ei la barfe smug sau vbiti ce aveti voi de vbitthinking Eu de obicei cand ma plictisesc, imi iau mega-ultra-extra genialele mele truse de farduri, intru pe youtube si caut make-up`uri si incerc sa ma fardez ca in aleahee hee. Sau ies afara singura, analizez oamenii din jurul meu si imi dau seama ce fel de persoane sunt apoi incerc sa ma compar cu ei, sa vad ce am eu si ei nu si invers. :d. mrg asta fac eu.

P.s: e bine sa citesti thinking

Bafta;*

>big grin

5 răspunsuri:
| tataralexandra explică:

Dau fundita mare mare...am uitat sa zichee hee

Bai hiena ala de jos...tuh gandesti inainte de a scrie sau numa scrii ce te taie capu`? da ce ma crezi pe mine drogata ca tine mah? vai de capu` tau ce o sa ajungiloser

Bai hiena ce esti...esti fraier sau te prefaci drogat handicapat dispari de aici...da tuh ce fata ai ma? iti zic eu de drogat imputin marsi de aici:*

| hiena a răspuns:

Cumperi
1 kg de marijuana
vii la noi ti-o bagam o data ti-o mai dam la m...
dupa aia pleci acasa fericita

| hiena a răspuns:

La ce fata ai las-o balta...