| deeaandreea_5803 a întrebat:

Ma plictisesc repede de un baiat straight face dar de ce?straight facestraight facestraight faceStau cu el 2-3 saptamani, 2-3 luni(mai rarlaughing)si incep sa ma plictisesc de el... poate e si varsta(15 ani) de vinastraight face.nu stiu... voi ce parere aveti?straight face

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E varsta... nu ai gasit alesul... Motivul pentru care te plictisesti repede de un baiat este... destul de simplu, de fapt... Nu stii exact ce vrei... Si de aceea, in cazul in care incepi o relatie... Iti dai seama dupa un timp relativ scurt ca nu asta voiai... Si cauti altceva. E ok... o sa ajungi la un moment dat sa stii exact ce tip de om vrei langa tine. Si o alta varianta... care se aplica de obicei cand te plictisesti de un tip in maxim 1 saptamana este. faptul ca ne plac de obicei lucrurile care nu le avem... Vezi un tip, vrei sa fii cu el... E interesant atata timp cat incerci sa fii cu el, dar dupa ce reusesti in sfarsit ce ti-ai propus (sa fii cu el) te plictisesti ca nu mai e acea "lupta".

4 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Deea inca nu ti-ai gasit alesul.happyEste ceva normal.Pt ca cu cat ajungi sa il cunosti mai bine, te si plictisesti de el.Asta nu se v-a intampla mereu.Intr-o zi vei gasi baiatul potrivit si atunci nu o sa te mai plictisesti de el.happy

| Ralux a răspuns:

Cred ca tu iti faci iubiti din plictiseala sau doar de dragul de a avea unulbig grin. raspunsul este deci: nu ai gasit pe cineva pe care sa il iubesti cu adevarat, pe cineva pe care il cunosti foarte bine si de care te-ai indragostit.Trebuie sa ai rabdare pentru ca, pana la urma va veni cineva potrivit pentru tine.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Eh.inca n-ai gasit pe cineva care sa-ti placa cu adevarat tongue dupa ce ajungi sa-l cunosti, normal ca-ti pierzi interesultongue si eu sunt asa big grin

| Panda a răspuns:

Pai trebuie sa indepartezi monotonia, sa incercati mereu ceva nou, ca sa nu te plictisesti de el.