Poi dragule optimusmul e tot ce poti sa faci,si mai lasa jigneala ca nu are rost sa te injosesti singur,ia si tu si scrie ceva despre suflet,fericire, dragoste schimba subiectele si lasa-te de betie, tigari si de toate ritualurile rele
Nu pot sa schimb subiectul. (fara tigari, nu fumez) Cand ma gandesc sa scriu ceva de suflet, fericire, dragoste cum spui tu, nu pot, pur si simplu. Nu ma simt in stare sa fac asta, nu simt fericirea inlauntrul meu, simt un gol pe care eu cred ca daca il umplu de ura ajung e bine, dar nu e, sunt constient de asta, eu vreau sa fiu fericit, dar cum, daca nu pot?
Poi gaseste o persoana potrivita care sa umple golul din sufletul tau, mergi la un psiholog de exemplu la scoala ca nu e nimic rau in consilierea psihologica
Nu stiu de ce te simti asa dar nu prea coteaza. Faci foarte bine ca incerci sa te descarci dar incearca sa o faci compet in cat mai putin timp apoi incearca sa iti impui singur sa nu mai suferi stai cu prieteni asculta muzica si relaxeazate un timp nu te mai gandi la ceea ceti face rau daca ai ajuns sa te jocnesti singur inseamna ca te simti putin vinovat dar chiar daca esti acum nu mai conteza deci gandeste-te ca tot e ok si orice ar fi uh mergi mai departe nu te descarca pe blog deacarcate in fata unui prieten bun te va ajuta cu siguranta
*idem ce i-am zis si lui Onnis
Cand ma gandesc sa scriu ceva de suflet, fericire, dragoste, nu pot, pur si simplu. Nu ma simt in stare sa fac asta, nu simt fericirea inlauntrul meu, simt un gol pe care eu cred ca daca il umplu de ura ajung e bine, dar nu e, sunt constient de asta, eu vreau sa fiu fericit, dar cum, daca nu pot.