Singura munca e sa faci treaba in casa. Muncile gosodaresti in locul mamei tale: sa gatesti, sa faci curat, sa ai grija de surioara ta.La varsta ta nu is sanse de angajare.
E foarte greu cu banii...
Saracutza de tineDar nu prea ai ce face.La 12 ani, nimeni nu te va lua in seama.In plus, nu-ti bate capul de problemele maturilor, adica vezi-ti de copilarie.O sa ai timp cand vei fi mare sa faci bani..Si o sa ai ))
Daca totusi vrei foarte mult, poti sa ajuti pe niste batrani.Sau sa faci curat la acestia(desi ai putine sanse).Sau daca ai ceva lucruri care nu iti mai trebuiesc, poti sa le vinzi.Altceva nu stiu ce ai mai putea face.
Nu-ti pierde speranta! Vor veni si vremurile bune!
Bafta
Fundaa?
Off ..mai fetelor...De mici cu munca..Cand veti fii la casa voastra asa..cred ca va saturatii .Da va cred ca poate aveti nevoie de baniii.Dar problema e ca sunteti micii si nu prea va baga nimeni in seama. Dutee sh tu la bunicii sh mai ajutaii cu ce potii sh tuu..sh poate ti-a mai da acolo. 10leii. Da stiu ca e greu cu bani.dar ce sa faci..Eu iti urmez multa bafta.:*
Pai nu stiu si eu vroiam ca sa castig bani pentru un iphone dar mi-am dat seama ca e o prostie ai putea plimba catei roaga niste vecini si te platesc pe ora 5 lei.