Depinde ce vrei sa faci in continuare. Eu iti recomand mate-info pentru ca ai mai multe optiuni pentru facultate. Desi se pune accent pe matematica si informatica sa stii ca se fac si celelalte materii destul de cuprinzator. Totusi, daca stii ca vrei sa dai la medicina sau biologie, du-te la stiinte ale naturii. Totul depinde de ce iti place tie
Hello!
Si eu inru in a 9a. Nice summer huh? Uite, sora-mea a terminat stiintele. Unii colegi s-au dus la medicina, alii la info, altii la zoologie, altii la cinematografie. Eu sunt de parere ca profilul asta e cel mai bun pentru ca iti lasa toate optiunile deschise si te dezvolta pe toate planurile. Acum tu alegi... Succes!
Daca iti place in mod deosebit biologia,chimia,si putin fizica,si ai de gand sa faci medicina dupa liceu iti recomand stiinte ale naturii,in caz contrar,daca iti place matematica si tot ce tine de logica,iti recomand mate-info.(nu-ti fa griji de informatica,cu siguranta nu stii mai nimic din informatica, la liceu informatica se ia de la 0, iar din cate am inteles nu e grea.)sper ca ti-am fost de folos)P.S.Si eu intru acum la liceu.ma duc la mate-info.succes
Si eu aveam de ales, si pana la urma am dat la mate-info, pentru ca ai mai multe optiuni in cazul in care te gandesti sa urmezi o facultate dupa terminarea liceului.Problema e ca trebuie sa te descurci la mate si sa rezisti, mai ales daca dai la un liceu bun.Din cate stiu eu, la mate-info se duc cei mai buni.
Paiii. depinde ce iti place mai mult. Eu aleg anul acesta mate-info intensiv engleza ca materile de la mate info, imi plac adica iubesc engleza si din astea
da acum depinde ce iti place mai mult daca iti place natura si din astea du-te la stiinte da depinde si ce doresti sa te faci in viata... iti urez mult noroc si asta o fost sfatu meu
Stiinte ale naturii e mai simplu si e o slujba de viitor, si mate-info e de viitor dar inveti mult prea mult .