| Love4ever.EU a întrebat:

Ma puteti ajuta cu un sfat? Va rog. Este vorba despre cea mai buna prietena a mea! Ea iubeste enorm un baiat doar casadacel baiat o considera cea mai buna prietena a lui! Si, are prietena! Si de fiecare data cand vorbete cu ea(prietena mea) ii spune ca se gandeste l accea fata, ca o iubeste enorm, ca e atat de frumoasa, ca, multe despre accea fata, cum a fost cand sa sarutat cu ea! Voi cum va-ti simti, ca baiatul pe care il iubiti enorm sa va spuna toate astea? Sa va considere doar cea ma buna prietena si atat? cryingcrying sincer eu una... nici nu vreau sa ma pun in aceasta situatie!
I-am spus ca ar fi mai bine sa ii spuna, ca mai rau isi face asa! Dar spune ca nu poate sa ii spuna, si ca nu are rostul!cryingcryingSufera f. tare din aceasta cauza! VOI CE ATI FACE? Multumesc multumesc mult1 De parerea si sfatul tau :*:*:*:* pup

Răspuns Câştigător
| anaid a răspuns:

Un lucru imi este clar... daca prietena ta suporta sa il asculte pe baiatul de care ii place vorbind asa despre alta are un suflet extrem de mare.Eu nu asi putea tine in mine asa ceva cred ca iasi fi dat o palma de nu se vedea. Spune`i sa incerce sa ii spuna ce simte pentru el.Este extrem de dureros sa il asculte vorbind asa. Dar totusi daca el o iubeste pe fata aceea o sa o doara pe prietena ta dispretul lui...in schimb nu se stie niciodata poate sentimentele ii sunt impartasite:X

1 răspuns:
| monyk a răspuns:

Buna, draga mea, eu o inteleg pe prietena ta, stiu si eu cum e sa iubesti sa persoanei respective sa nu ii pese, dar asta e viata, ea trebuie sa incerce sa il dea uitarii, ca nu are rost sa sufere pentru el daca el iubeste o alta fata, cred ca daca as fi in locul ei, sa iubesc un baiat si el sa spuna vorbe frumoase despre alta fata si sa spuna ca o iubeste cred ca si eu as suferi enorm! Darrr, totusi baieti mai sunt, cred ca are de unde alege, doar nu e numai el pe lumea asta, daca el pe ea o iubeste, nu prea are incotro, sa fie tare si sa incerce sa il uite, viata e frumoasa, sa zambeasca si sa petreaca timpul alaturi de cei dragi sa uite de acel baiat, te pup!