| oana666 a întrebat:

Ma puteti ajuta cu vreun tratament naturist(daca se poate)? eu am tenul mixt, este accneic, dar il am si sensibil. iar solutiile pentru cosuri(care sunt astringente) imi usuca mult tenul. ce pot sa fac?

2 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Buna. Cunosc multe prietene care se confrunta cu acnee (juvenila in cele mai multe cazuri) si m-am informat si eu despre tratamentele astea naturiste. de pilda masti cu argila ar fi bunicele, eu folosesc pentru cosuri si mai lumineaza, curata si scoate toxinele din piele (pui o lingura de argila, daca e cea tip praf, si o dizolvi intr-un bol mic cu apa si o lasi asa cateva ore pana se formeaza o pasta, apoi o lasi pe fata pana se usuca); incearca si un tratament cu Zinc, Vit. B13 si Vit. A, si suplimente cum ar fi echinaceea sau spirulina (nu au ce rau sa iti faca). Mai era si coaja de portocala rasa amestecata cu putina apa si aplicata pe fata. La fel si cu lamaia, care se presupune ca le usuca putin. Poti sa incerci si diete pentru acnee..cu fructe (pere, struguri, grepfrut, piersici si sa bei limonada neindulcita).
Incearca sa te speli pe fata cu sapun antiacneic, un sapun pe baza de sulf. Sper sa te descurci, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti pune incredere totala in solutiile naturiste. Eu am avut mari, mari probleme cu asta. Daca e grav iti recomand sa mergi la un dermatolog sau endocrinolog. Daca nu consideri ca e nevoie sa faci asta cred ca cea mai rapida si sigura solutie ar fi crema de la La Roche Posay. Se numeste Effaclar Duo. Trateaza cam toate tipurile de acnee fara sa usuce pielea, dinpotriva, o hidrateaza. Cauta review-uri pe internet..are un feedback foarte bun..Si eu am folosit-o big grin XOXO, M.