Any, eu cred ca o sa se rezolve in scurt timp. Pun pariu ca si prietenei tale ii e greu si ii pare rau desi nu vrea sa recunoasca. O sa isi dea seama de greseala ei, desi nu va vrea sa recunoasca.Cat despre verisoara ei, nu mai zic nimic, poate nici ea nu isi da seama cat rau face.Asa eram si eu pe a 7-a, m-am certat cu pr mei mai rau de atat pentru niste motive banale, dar asa am invatat sa fim mai uniti, chiar daca acum ne vedem mai rar.
O Doamne.cat ai scris.Se vede ca tii la Denisa.Nu trebuia sa o asculte pe varasa, a aruncat la gunoi o prietenie de 5 ani.Asta a fost decizia ei.Si a mai fost si baiatul ala.sa stii ca prietenie cu forta nu se poate!
Uau vara aia trebuie sa primeasca o lectie, vai ce i-as face daca mi-ar face asta, tu incearca sa te impaci cu denisa si sa-i spui exact ce s-a intamplat de la inceput, se pare ca vara lui Denisa nu suporta competitia. Nu lasa un baiat sa va desparta.
Imi pare foarte rau . Eu zic ca ar trebui sa ii zici sau ceva de genu... Daca nu mai vrea, ar trebui sa treci peste asta.Adica si eu am ascultat ce a zis o fata ca prietena mea ma foloseste si ca ma barfeste si eu ca o proasta am ascultato. Dar mi-am dat seama ca ma mintit si am rugat-o sa ma ierte ca am fost o proasta si ca nu voi mai face asa ceva, si ma iertat. Poate si tie ti se intampla asa.Iti urez mult noroc sa ma anunti si pe mine daca se rezolva sau ce se mai intampla.
Mi sa sters putin din raspuns. Sa ii zici > sau ceva de genul (atat mi sa sters )
Si scuze de greseli, nu am mai apucat sa editez. Sper ca intelegi ce am vrut sa zic. Te pup.
Multumes...eu o sa incer sa vorbesc cu ea si o sa ii spun ca imi plare rau ca am ascultato pe vara ei si nu pe ea
Ai scris mult si prost...trebuia sa descifrez fiecare fraza, si imi este cam greu. Tot ce am inteles este ca te ignora din ciuda ca fostului ei prieten ii place de tine... In primul rand, la varsta asta nu ai cum sa iubesti, sentimentul pe care il are acum se accentueaza datorita faptului ca o face pe victima, si tu la fel! Nu lasati baietii sa va strice prietenia, si explica-i si ei chestia asta .
Pai eu am patit la fel,dar acum suntem foarte bune prietene, trebuie sa discuti cu ea, iar daca asta nu merge atunci cere ajutorul altora, si dai de inteles ca tii foarte mult la ea, dar daca totusi nu reusesti incearca sa traiesti cu aceasta problema.Va fi greu dar cu timpul o sa-ti treaca.
Diorrus întreabă: